Grizzly Adams Написано Август 20, 2017 Пријави Подели Написано Август 20, 2017 Данас се упокојио један од, бар мени, најдражих комедијаша. Хвала мајсторе што си нам улепшао детињство! Вечнаја памјат! Jerry Lewis, the manic, rubber-faced comedian who burst onto the post-World War II show-business scene with partner Dean Martin and together became the hottest comedy team of their era before launching his own highly successful solo career a decade later, has died. He was 91. Lewis died Sunday morning of natural causes in Las Vegas with his family by his side, his publicist Candi Cazau told the Associated Press. Lewis’ reputation as a comedic filmmaker in America never matched his canonization in France, where he was hailed as a cinematic genius for his self-directed comedies of the 1960s. http://www.latimes.com/local/obituaries/la-me-jerry-lewis-20170820-story.html Phoebe, Милан Ракић, Iulianus and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Август 20, 2017 Пријави Подели Написано Август 20, 2017 пре 1 сат, Grizzly Adams рече Данас се упокојио један од, бар мени, најдражих комедијаша. Хвала мајсторе што си нам улепшао детињство! Вечнаја памјат! Обележио је део мог и не само мог детињства. За осмехе које нам је даровао, капирам да је заслужио Царство. Нека му Бог души опрости Danijela, Iulianus and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука