ronin Написано Април 27, 2018 Пријави Подели Написано Април 27, 2018 Photoshop cc 2015, Deepin 15.05 Ово сам урадио уз помоћ једног туторијала са Youtuba Иван ♪♫, GeniusAtWork, ИгорМ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 3 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 27, 2018 Пријави Подели Написано Април 27, 2018 @ronin Good shot, red five! GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 27, 2018 Пријави Подели Написано Април 27, 2018 Inace, jedan od najboljih kanala za rad u Shopu je Martijev "Blue Lightning TV", ako ga vec nismo pomenuli. Evo jednog od tih videa, gde nam pokazuje kako da fotografiju napravimo da izgleda kao rucno radjeni crtez... ... GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Април 27, 2018 Пријави Подели Написано Април 27, 2018 пре 20 минута, obi-wan рече Inace, jedan od najboljih kanala za rad u Shopu je Martijev "Blue Lightning TV", ako ga vec nismo pomenuli. Једна моја коју сам урадио по његовом туторијалу: obi-wan, Иван ♪♫ and Vesna Milovic је реаговао/ла на ово 2 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 27, 2018 Пријави Подели Написано Април 27, 2018 Odlicno uradjeno! "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Април 28, 2018 Пријави Подели Написано Април 28, 2018 пре 10 часа, obi-wan рече @ronin Good shot, red five! Ово је била само проба Photoshop могућности у Линукс систему. Наиме, раније док сам користио Ubuntu имао сам доста проблема са Photoshop-ом, неки алати нису хтели да раде или се Photoshop руши, Такође сам имао проблема и са camera raw филтером, али сада све ради. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 28, 2018 Пријави Подели Написано Април 28, 2018 пре 29 минута, ronin рече Ово је била само проба Photoshop могућности у Линукс систему. Наиме, раније док сам користио Ubuntu имао сам доста проблема са Photoshop-ом, неки алати нису хтели да раде или се Photoshop руши, Такође сам имао проблема и са camera raw филтером, али сада све ради. To je dragoceno iskustvo za nas koji mislimo da u nekom momentu ptredjemo na Linuxe... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Април 28, 2018 Пријави Подели Написано Април 28, 2018 obi-wan је реаговао/ла на ово 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Април 28, 2018 Пријави Подели Написано Април 28, 2018 Inkscape „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 15, 2018 Пријави Подели Написано Мај 15, 2018 E, i ja se bavim slicnim stvarima evo ovo sam radio prosle nedelje za curu sa fotke pre i posle obi-wan and ronin је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Септембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2018 да мало освежимо тему drvce је реаговао/ла на ово 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука