Jump to content

АНТИЦРКВЕНЕ ФБ ГРУПЕ

Оцени ову тему

Guest Оливера

Препоручена порука

Ево један добри човек  ми је послао поруку на ФБ :

"Молим вас, разгласите свима да пријаве групу Veliki antipapski miting 2013 , јер осим безочне мржње износи и најгнусније лажи на рачун Православног богословског факултета, архијереја наше Цркве и целокупног православног Предања!"

http://www.facebook.com/pages/Veliki-antipapski-miting-2013/304734091538

oze se uci i bez prijave na ovaj link ,pa tu su  neki ustase isto  svi skupa laju jedni na druge ,nista nema drugo

Suzana seko...meni strasno smetaju te grupe koje pljuju po vjeri,to jest religiji...bez obzira koja bila...i kome pripadaju..To zaista treba prijaviti...

Hajde  kako si vidjela da su to ustase...-ja ne vidim..?

ispravim ovo zabrzala sam,oni nevrijedjaju vjeru  vec jedni druge a imaju isto kako vidjeh papa sa iznad ono isto znak sa strane  ma uzasni su  svi i toje vrijedjanje  sneke strane vjere dok i slika od pape ima u pratnji ,ma neznam  ima ovako u svijetu ali posebno na netu svasta
Подели на овим сајтовима

ајде сад лепо пронађи где је то рекао, да не би мора да ти претим опоменом за клевету епископа СПЦ.

Па видиш да управо хвалим митрополита Амфилохија јер је  рекао:

Дрво које не рађа сече се и баца се у огањ. А ово дрво су педери ако ниси схватио.

Е сад сам протумачи речи митрополита....ваљда си довољно интелигентан.

да, само што си ти и теби слични нашли изговор да се баве дрвосечиним послом или каменовањем, а не схватате следећу реченицу:

Зато се не можеш изговорити, о човече који год судиш! Јер којим судом судиш другом, себе осуђујеш; јер то чиниш судећи.

Римљанима посланица, глава 2, стих 1

хомосексуализам је само један од облика блуда, верујем да и међу вама има блудника различите врсте, зар не?

према томе, свако ко баци камен на ближњег у блуду, и самом себи је пресудио каменовањем.

укључи мозак мало, немој се оправдавати јер то није посао хришћанина већ да храбро и оштро буде самокритичан.

ево ти један други облик каменовања блуднице:

4. Рекоше Му: Учитељу! Ова је жена ухваћена сад у прељуби;

5. А Мојсије нам у закону заповеди да такве камењем убијамо; а ти шта велиш?

6. Ово, пак, рекоше кушајући Га да би Га имали за шта окривити. А Исус саже се доле и писаше прстом по земљи (не гледајући на њих).

7. А кад Га једнако питаху, исправи се и рече им: Који је међу вама без греха нека најпре баци камен на њу.

8. Па се опет саже доле и писаше по земљи.

Свето Јеванђеље по Јовану, глава 8

зар не видиш како ти пише у песку да си исти блудник као и они, а ти си хтео каменовати због њиховог преступа?

посао хришћанина није да пресуђује другоме, него себи и греху самом.

Подели на овим сајтовима

Ех да би ти знао све које су владике за спречавање параде...одма би их назво расколничким. Прво би назво митрополита расколником, али даље нећу о томе....

молим те, не покушавај да читаш мисли или срца, нема тог пред Богом који има тај дар.
Подели на овим сајтовима

ајде сад лепо пронађи где је то рекао, да не би мора да ти претим опоменом за клевету епископа СПЦ.

Дрво које не рађа сече се и баца се у огањ. А ово дрво су педери ако ниси схватио.

Mitropolit je tu citirao Hristove reči čije je značenje da će oni koji ne radjaju dobre plodove(dela) otići u pakao.Dakle tu Hristos nije mislio da ih neko kamenuje i slično.A da ni Mitropolit nije mislio tako kako vi želite da prikažete,da biste opravdali sebe,govori i drugi deo saopštenja gde se jasno ogradjuje od nasilja kao načina za postizanje bilo kog cilja.

Domine, adiuva incredulitatem meam!

Подели на овим сајтовима

ispravim ovo zabrzala sam,oni nevrijedjaju vjeru  vec jedni druge a imaju isto kako vidjeh papa sa iznad ono isto znak sa strane  ma uzasni su  svi i toje vrijedjanje  sneke strane vjere dok i slika od pape ima u pratnji ,ma neznam  ima ovako u svijetu ali posebno na netu svasta

Oni itekako vrijedjaju vjeru,to jest katolike...jer su Papu...napravili sa "Hitlerovim znakom"..a kako vidim,sve postove sam procitala ,pisu cirilicom i srbski...S,tim ne zelim nista drugo reci  ,nego da nisu  ustase...cisto receno..uzas je ovo ,i za sve ostale grupe...koju su stavite ovdje..i od Pravoslavnih...grozno,i velike sramote..gdje je tu ljudsko dostojanstvo,a tek kultura jednog naroda...?BOG NEKA IM OPROSTI JER NE ZNAJU STA CINE..

Apsolutno ne podrzavam ustase...sramotim se njih,i ja prva bi ih prijavila...

Подели на овим сајтовима

Такве Хрвате цјеним који се одричу усташтва, свака част Кајо.

Znas ,kako ti je to...moj caca nije bio ustasa,pa ni moj djed,pa nitko u mojoj familiji do pradjedovine.....a nisu bili ni ( komunisti)

Ipak nosimo velike posljedice rata..o kojima ne zelim pricati...JER HRVATSKO SRCE ISTO JEDNAKO BOLI KAO I SRBSKO....

Semberac-brate....sad smo prijatelji...( cekam te na onoj drugoj temi s odgovorom...-moze?)

:) :)

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

помаже Бог

нови сам на Форуму па мало прегледавам темице...

лично познајем једног младића  који је доста активан на рецимо "истина је само једна.." и на многим осталим "истинским" ФБ групама гдје он који није доскора славио Крсну славу, којем смо говорили пре коју годину шта треба да уради када улази у Цркву, који није знао шта је то Пост, који је први стао у ред да га Владика причести а ни Велики петак није постио ДАНАС је један од врсних теолога и познаваоца "истинске" вјере који мени када га сретнем у бусу покушава објаснити како сам у СВЕЈЕРЕСИ, те да нисам крштен он ће се крстити само док сконта пара да оде,  стари прота не пости лично га је видио како у Темпу купује сланину и телетину увријеме поста, те да не треба ићи у ту и ту Цркву него код тог и тог попа, у тај стан где он њима прича о свјетској завјери, масонима, о исправном крштењу, о пливању за Часни крст, о истинским владикама ... он који није знао да се прекрсти данас успјешно цитира Св Марка Ефеског, лаје и пљује и утврђен је у "вјери својој"...  а ја му рекао да се прекрсти када улази у Цркву.... х 1405_love 319.gif

Подели на овим сајтовима

Slazem se da su neke od ovih grupa zaista bezobrazne... ali... sto niko ne pomenu komentare "vernika"

Ja u zivotu nisam procitao mastovitije psovanje majke, familije i delova tela nego od onih ljudi koji se predstavljaju kao pravoslavci...

Voleo bih da mi administracija dozvoli da ih ovde citiram... ipak su to ljudi iz vasih redova...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

помаже Бог

нови сам на Форуму па мало прегледавам темице...

лично познајем једног младића  који је доста активан на рецимо "истина је само једна.." и на многим осталим "истинским" ФБ групама гдје он који није доскора славио Крсну славу, којем смо говорили пре коју годину шта треба да уради када улази у Цркву, који није знао шта је то Пост, који је први стао у ред да га Владика причести а ни Велики петак није постио ДАНАС је један од врсних теолога и познаваоца "истинске" вјере који мени када га сретнем у бусу покушава објаснити како сам у СВЕЈЕРЕСИ, те да нисам крштен он ће се крстити само док сконта пара да оде,   стари прота не пости лично га је видио како у Темпу купује сланину и телетину увријеме поста, те да не треба ићи у ту и ту Цркву него код тог и тог попа, у тај стан где он њима прича о свјетској завјери, масонима, о исправном крштењу, о пливању за Часни крст, о истинским владикама ... он који није знао да се прекрсти данас успјешно цитира Св Марка Ефеског, лаје и пљује и утврђен је у "вјери својој"...  а ја му рекао да се прекрсти када улази у Цркву.... х 319.gif 1405_love

Бог ти помогао, брате Вуче!  319.gif

Изволи тему за упознавање!

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,68.msg278974/topicseen.html#msg278974

Шта ћеш, нажалост, сви они мисле да чине службу Богу а нису свесни колико греше! Само се моли Господу и буди здравог разума и све ће бити у реду!

Наравно, добро дошао на најбољи православни форум који ради са благословом Епископа шумадијског Госп. Јована!  eheeeej

11222

http://www.svetigora.com/node/5903

Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне!

Подели на овим сајтовима

Slazem se da su neke od ovih grupa zaista bezobrazne... ali... sto niko ne pomenu komentare "vernika"

Ja u zivotu nisam procitao mastovitije psovanje majke, familije i delova tela nego od onih ljudi koji se predstavljaju kao pravoslavci...

Voleo bih da mi administracija dozvoli da ih ovde citiram... ipak su to ljudi iz vasih redova...

Знамо и ми то пријатељу, али знаш и сам - није свако православац иако се изјасни тако! 319.gif

http://www.svetigora.com/node/5903

Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне!

Подели на овим сајтовима

Svi smo shvatili reči mitropolita... da ima imalo zakona i prava u ovoj zemlji, taj čovek bi bio u zatvoru ovoga trenutka. Eto, da izrazim svoje mišljenje.

Подели на овим сајтовима

Mitropolit je tu citirao Hristove reči čije je značenje da će oni koji ne radjaju dobre plodove(dela) otići u pakao.Dakle tu Hristos nije mislio da ih neko kamenuje i slično.A da ni Mitropolit nije mislio tako kako vi želite da prikažete,da biste opravdali sebe,govori i drugi deo saopštenja gde se jasno ogradjuje od nasilja kao načina za postizanje bilo kog cilja.

Nije rekao drvo koja ne rađa DOBRE plodove nego DRVO KOJE PLODA NE DAJE SEČE SE I U OGANJ BACA.

Drvo koje ploda ne daje su homoseksualci koji ne mogu imati decu, možeš da to ne primećuješ koliko god hoćeš, to ne menja stvar.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...