Jump to content

Biblija i Nauka

Оцени ову тему

Препоручена порука

Шта је требало да каже Царство је као семе горушичино које је најмање од свих за које ви знате али постоје још неке биљке са мањим семеном као орхидеја али ви не знате за њих ово иначе помињем јер ће једног дана Селкоба да каже као сам рекао да је горушичино најмање а није, али орхидеја нам није битна јер не порасте велика као горушица а и ви онако не знате за ту биљку. Постоје једногодишње и двогодишње и вишегодишње биљке, корен је вегетативни део биљке који служи за.. Иначе Царство Небеско је ...

Подели на овим сајтовима

(Зач. 53). 31. Другу причу каза им говорећи: Царство небеско је као зрно горушично које узме човјек и посије на њиви својој.

32. Оно је, истина, најмање од свију сјемена, али кад узрасте, веће је од свега поврћа, и буде дрво да птице небеске долазе и настањују се на гранама његовим.

Видиш, контекст је њива на којој људи саде поврће. На тој њиви зрно горушичино је најмање од свих семена.

Сваком нормалном човеку би ово било довољно да Селкобу потпуно дискредитује у даљем дијалогу. После овога, нема више основа да му се било шта верује. Међутим, ми ћемо га ипак и даље трпети. Његове небулозе ће нам помоћи да на адекватан начин презентујемо немоћ ислама пред Истином.

Подели на овим сајтовима

....Јер интелигентан човек стави ствари у свој контекст и онда види да Христос говори о најмањем од свију семена које се сеју (које човек сеје и гаји). Христос говори о поврћу: Оно је најмање од свију семена, али кад узрасте веће је од сваког поврћа....

Значи, семење се односи на семење поврћа, културе које су Јевреји сејали и гајили.

Po Mateju Isus kaze samo "najmanje od sviju"

a ti nadodas које се сеју (које човек сеје и гаји)

klapklap

Сети се арапске речи КАП, у курану је недељива и најмања и може да значи један спермић.

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

Kruzenje vode

isparavanje vode (ne morske pjene)

oblaci

klapklap

Amos  5

8 Onog tražite koji je stvorio zvezde, kola i štape, i koji pretvara sen smrtni u jutro, a dan u tamnu noć, koji doziva vode morske i proliva ih po zemlji; ime Mu je Gospod.

Ovdje se govori o isparavanju i kisi

Ovdje se govori da se morska pjena skupi vjetrovima i onda pada kao nasznak (faze 1 i 3)

Isparavanje samo morske pjene je Talesova filozofija

Znao da danas ne samo morska pjena isparava

Подели на овим сајтовима

Kruzenje vode

oblaci

kisa

Amos  5

8 Onog tražite koji je stvorio zvezde, kola i štape, i koji pretvara sen smrtni u jutro, a dan u tamnu noć, koji doziva vode morske i proliva ih po zemlji; ime Mu je Gospod.

Ovdje se govori da se morska pjena skupi vjetrovima i onda pada kao kisa (faze 1 i 3)

Нити се помиње испаравање, нити се помиње ветар. Умишљаш Селкоба. Пророк слави Бога који господари над свим. То је поента стиха. Селкобам какав си ђак био у школи?

Подели на овим сајтовима

Kruzenje vode

oblaci

kisa

Amos  5

Ovdje se govori da se morska pjena skupi vjetrovima i onda pada kao kisa (faze 1 i 3)

Нити се помиње испаравање, нити се помиње ветар. Умишљаш Селкоба. Пророк слави Бога који господари над свим. То је поента стиха. Селкобам какав си ђак био у школи?

Koji doziva morske vode i proliva ih po zemlji

Prorok slavi Boga?

Pa haman ti i dr. Campel imate razlicita gledanja ovih stavova

On kroz ove stihove daje pojasnjenje kruzenja vode u prirodi

Kao i uvijek imate razlicita pojasnjenja za iste stihove  0104_cheesy

Подели на овим сајтовима

Колико ја видим, пророк каже "морска вода" а ти тврдиш да се говори о "морској пени", те онда стављаш у уста пророку лаж. Није лепо лагати, Селкоба.

Подели на овим сајтовима

Селкобам какав си ђак био у школи?

Одличан!...стално је "понављао", вредно говорећи "трећа срећа"! 0104_cheesy

Само је њему у одељењу књижица била у "стерео техници"...са "два стуба". 0104_cheesy

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Колико ја видим, пророк каже "морска вода" а ти тврдиш да се говори о "морској пени", те онда стављаш у уста пророку лаж. Није лепо лагати, Селкоба.

pogresno sam napisao ali je samo morska voda a ne sve vode koje isparavaju
Подели на овим сајтовима

Koji doziva morske vode i proliva ih po zemlji Prorok slavi Boga?

Kao i uvijek imate razlicita pojasnjenja za iste stihove  

Кроз кружење воде у природи, пророк слави Бога који је то тако уредио. Поента је да ово друго укапираш.

Подели на овим сајтовима

Писац је био на мору док је писао. Гледао у море и облаке и дивио се Богу. Сирома, није знао да ће се појавити један Селкоба који ће из ових његових речи закључити да он не зна да сва вода испарава, а не само морска. Озбиљно сам забринут за тебе, Селкоба. kisa

Подели на овим сајтовима

Koji doziva morske vode i proliva ih po zemlji Prorok slavi Boga?

Kao i uvijek imate razlicita pojasnjenja za iste stihove  

Кроз кружење воде у природи, пророк слави Бога који је то тако уредио. Поента је да ово друго укапираш.

Kruzenje koje je pogresno opisano u Bibliji

Подели на овим сајтовима

Писац је био на мору док је писао. Гледао у море и облаке и дивио се Богу. Сирома, није знао да ће се појавити један Селкоба који ће из ових његових речи закључити да он не зна да сва вода испарава, а не само морска. Озбиљно сам забринут за тебе, Селкоба. kisa

Sad pravis budalom i vaseg Krscana dr. Campbela sa ovakvim izjavama

Pa ti nikog ne stedis cak ni svoje naucnike

Ko je jos siguran od tebe

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...