Искушеник Написано Април 11, 2010 Пријави Подели Написано Април 11, 2010 Dalaj Lama pisao Tačiju Premijer Kosova Hašim Tači dobio je pismo podrške od tibetskog duhovnog lidera Dalai Lame. "Sa interesovanjem i sa nadom pratio sam poslednje događaje na Balkanu. Srećan sam što se situacija tamo mnogo poboljšala i sa postizanjem nezavisnosti Kosova. Sada izgleda da je region mnogo mirniji", rekao je Dalai Lama u svom pismu, saopšteno je danas iz kancelarije premijera Kosova. Dalai Lama je dodao da se "moli da demokratska država Kosova u kojoj žive u miru razne zajednice bude model koji će i drugi slediti". Tokom februara ove godine, pred drugu godišnjicu proglašenja nezavisnosti Kosova, u školama Kosova je organizovano takmičenje u crtanju i nabolji radovi su uz pozdravno pismo premijera Hašija Tačija simbolično poslati raznim svetskim liderima. Pismo Dalai Lame je odgovor na akciju učenika Kosova i pozdravno pismo premijera Kosova od 17. Februara. (Beta) http://www.mondo.rs/s166316/Srbija/Dalaj_Lama_pisao_Taciju.html "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Април 11, 2010 Пријави Подели Написано Април 11, 2010 Dalai Lama je dodao da se "moli da demokratska država Kosova u kojoj žive u miru razne zajednice bude model koji će i drugi slediti". Па нараво, мислио је и на Тибет. Свако гледа своју корист и то ти је У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Април 11, 2010 Пријави Подели Написано Април 11, 2010 Ај и ми да му пишемо. Да се представимо као деца из вртића. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SveCovek Написано Април 11, 2010 Пријави Подели Написано Април 11, 2010 Jos ja nesto razmisljao da predjem u budizam... ali sad Dalaj Lamo, Dalaj Lamo dodji da te nalemamo... Ako se kajes, onda i volis, a ako volis onda si vec Boziji... ljubavlju se sve iskupljuje sve se spasava... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Април 11, 2010 Пријави Подели Написано Април 11, 2010 Jos ja nesto razmisljao da predjem u budizam... ali sad Dalaj Lamo, Dalaj Lamo dodji da te nalemamo... :cheesy2: У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Април 11, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 11, 2010 Далај Лама изгледа више гледа ВВС него ли што се моли.... А и он се јадан бори за неовисност Тибета.... t5504 Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SveCovek Написано Април 11, 2010 Пријави Подели Написано Април 11, 2010 А и он се јадан бори за неовисност ТибетаSta ce biti jadan? t5504 Ako se kajes, onda i volis, a ako volis onda si vec Boziji... ljubavlju se sve iskupljuje sve se spasava... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Април 11, 2010 Пријави Подели Написано Април 11, 2010 Ако му Тачи не помогне у тој идеји угасио је... 4chsmu1 4chsmu1 0110_hahaha И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 11, 2010 Пријави Подели Написано Април 11, 2010 Jos ja nesto razmisljao da predjem u budizam... ali sad Dalaj Lamo, Dalaj Lamo dodji da te nalemamo... 4chsmu1 4chsmu1 0110_hahaha Шта ће бити с Тибетом ? Запалићемо га ! Наравно Кинези ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Април 11, 2010 Пријави Подели Написано Април 11, 2010 joooj 0409_feel 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SveCovek Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 confused 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha klapklap klapklap bliss jeeee whackado 4chsmu1 Ako se kajes, onda i volis, a ako volis onda si vec Boziji... ljubavlju se sve iskupljuje sve se spasava... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
trapa Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Jos ja nesto razmisljao da predjem u budizam... ali sad Dalaj Lamo, Dalaj Lamo dodji da te nalemamo... t4431 0110_hahaha Шта ће бити с Тибетом ? Запалићемо га ! Наравно Кинези ! Браћа Кинези легенде. Пре пар година су дошли чак и у моју Мионицу и отворили радњу. СВе купујем код њих роба је одлична а цена малте не по договору. Плус имају Брус Лија и нису признали независно Косово. Још само да сви постану православни и где ће нам крај бити. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Ispravka, ovo su japanci, 2 paintball tima igraju se "hrvata i srba" (kauboja i indijanaca, jelte )... Sa sve odelima, znackama i "cica-Drazom" (vidi sredinu slike)... Vec sam ove slike postavljao na verujem ranije... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
trapa Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Јапанци нам не требају они су признали независно Косово и отровали Брус Лија и њихова роба је скупа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Oчигледно је Далај Лами досадно..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука