Пајко Написано Април 11, 2010 Пријави Подели Написано Април 11, 2010 Trebalo bi da je tako, vaqda je tako, šta ti misliš, a?Boschnjak je brate iz sela Boschnjak, a to je u Srbiji. U Bosni i Hercegovini zive Bosnohercegovci. Zar ne? БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 11, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 11, 2010 Trebalo bi da je tako, vaљda je tako, šta ti misliš, a?Boschnjak je brate iz sela Boschnjak, a to je u Srbiji. U Bosni i Hercegovini zive Bosnohercegovci. Zar ne? Уф сад га запетља братац. У Босној живи разни свет. Мораћемо да консултујемо Иву Андрића , можда у проклетој авлији пише кога све тамо има, у сваком случају остаде проклета авлија. Видиш знам за село Бошњак и Бошњане да су у Србији, и заиста су Србијанци ти Бошњаци, а опет и ови од недавно Бошњаци што се себе сами тако назваше , мислим немош им рећи сад да они то нису , кад они оћеду то да буду, а опет има и Босанаца, а видиш и Херцеговаца има, али ја нисам помињао Херцеговце него само Босанце из Босне , а опет има туј и Хрвата , па и Шваба и Јудеја и Цигана и разнијех други , а чуо сам и да има и ванземаљака... Ма то ти је брате Босански лонац. 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Април 11, 2010 Пријави Подели Написано Април 11, 2010 ... али ја нисам помињао Херцеговце него само Босанце из Босне , а опет има туј и Хрвата , па и Шваба и Јудеја и Цигана и разнијех други , а чуо сам и да има и ванземаљака... Ма то ти је брате Босански лонац. 0409_feel U pravu si. Zato oni koji zzive u BiH su Bosnohercegovci. Kao ljudi koji zzive u Madjarskoj-dakle, Madjari itd.A svako mozze da sam sebe naziva kako hocce. U Srbiji je na svakom popisu stanovnischtva bilo Eskima, Indijanaca itd. БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука