Баба Написано Април 11, 2010 Пријави Подели Написано Април 11, 2010 Шта је технологија а шта техника? Да ли могу да кажем: Ауто ти је покварен , неваља ти техника ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jovano-Jovanke Написано Април 11, 2010 Пријави Подели Написано Април 11, 2010 рецимо овако: -технологија је производни процес, добијање продукта од производне материје; -техника има више значења, означава управо резултат производње (машине, механички уређаји, рачунарска техника, бијела техника...), такође имамо значење ријечи "техника" у смислу вјештине (техника цртања, техника писања, пливања, зидања...), а техника може да представља и општи назив за дјелатност засновану на примјени физике, математике, хемије уз употребу машина ("наука и техника") А питање око аута може бити много комплксније, јер ако је покварен, може бити да је фабричка грешка, па одна може бити да је проблем био већ у технологији 0205_whistling, а ако је ауто управо продукт те технологије, требало би да је техника, па би се могло тако рећи... а зар није довољно рећи "ауто ти је покварен"? Што год ткаш, везуј конце за Небо! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 11, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 11, 2010 Хехехе , добар одговор. 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Април 11, 2010 Пријави Подели Написано Април 11, 2010 Код мене су се кварили разни дјелови на ауту али никада техника crvenilo Гдје се налази тај дио, мислим та техника, у ком дјелу аута ? 4chsmu1 У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Април 11, 2010 Пријави Подели Написано Април 11, 2010 Kude sam naschaja da si dojdem na ovuj temu? Bolje da sam si sluschaja muziku. БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 11, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 11, 2010 Цитат Kude sam naschaja da si dojdem na ovuj temu? Bolje da sam si sluschaja muziku. Хехехехе , а како кажете за дрво букву ? Имател неки другојачији термин? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Април 11, 2010 Пријави Подели Написано Април 11, 2010 Цитат Цитат Kude sam naschaja da si dojdem na ovuj temu? Bolje da sam si sluschaja muziku. Хехехехе , а како кажете за дрво букву ? Имател неки другојачији термин? Bukovina???????????????? БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Април 11, 2010 Пријави Подели Написано Април 11, 2010 Цитат Цитат Kude sam naschaja da si dojdem na ovuj temu? Bolje da sam si sluschaja muziku. Хехехехе , а како кажете за дрво букву ? Имател неки другојачији термин? Можда Босанац ? У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Април 11, 2010 Пријави Подели Написано Април 11, 2010 Нека, нека Лазаре, како ћеш онда назвати Босанку? 0104_cheesy Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Април 11, 2010 Пријави Подели Написано Април 11, 2010 Цитат Нека, нека Лазаре, како ћеш онда назвати Босанку? 0104_cheesyЕее Босанке су паметне, оне су прича за себе t5504 Само да се зна и ја сам Босанац 0104_cheesy У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Април 11, 2010 Пријави Подели Написано Април 11, 2010 10900 t5504 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Април 11, 2010 Пријави Подели Написано Април 11, 2010 Цитат Цитат Нека, нека Лазаре, како ћеш онда назвати Босанку? 0104_cheesyЕее Босанке су паметне, оне су прича за себе 4chsmu1 Само да се зна и ја сам Босанац 0104_cheesyPo nekima si Boschnjak 4chsmu1 БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 11, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 11, 2010 Цитат Цитат Цитат Нека, нека Лазаре, како ћеш онда назвати Босанку? 0104_cheesyЕее Босанке су паметне, оне су прича за себе 4chsmu1 Само да се зна и ја сам Босанац 0104_cheesyPo nekima si Boschnjak 4chsmu1 Бошњак и Босанац данас нису исте категорије. Бошњак је нација а Босанац је регионална припадност , углавном Српске нације. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Април 11, 2010 Пријави Подели Написано Април 11, 2010 Цитат Бошњак и Босанац данас нису исте категорије. Бошњак је нација а Босанац је регионална припадност , углавном Српске нације. To ti mislis brader Zzeljko... БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 11, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 11, 2010 Цитат Цитат Бошњак и Босанац данас нису исте категорије. Бошњак је нација а Босанац је регионална припадност , углавном Српске нације. To ti mislis brader Zzeljko... Trebalo bi da je tako, vaqda je tako, šta ti misliš, a? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука