Jump to content

Келтско добротољубље.......

Оцени ову тему

Препоручена порука

Да ли неко зна где могу купити књигу Келтско добротољубље - животи и поуке келтских светих Отаца?

Ту књигу је припремала да објави издавачка кућа Образ светачки, али ја је никад нисам пронашао. 4869

Да ли неко зна где може да се набави та књига?  0409_feel

Или ако може преко форума да се набави још боље........ 4chsmu1

Подели на овим сајтовима

Књига "Келтско добротољубље" најављена је у библиотеци "Образ светачки" пре отприлике четири године. На књизи ради г. Матеј Арсенијевић, који ће бити њен преводилац и приређивач. Тренутно је у фази завршетка превода и почетка лекторског рада. Припрема за штампу ове књиге могла би да почне већ за месец или два, али мислим да није реално очекивати њен излазак из штампе пре јесени. У сваком случају, о томе ћете бити обавештени овде на форуму и моћи ћете да је поручите по цени која ће бити око 20% нижа од оне у књижарама.

Младен Станковић

"Ако нађеш негде нешто из дела светих Отаца а немаш хартије, запиши то на одећи својој" (свети Атанасије Велики, архиепископ Александријски)

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

Књига "Келтско добротољубље" најављена је у библиотеци "Образ светачки" пре отприлике четири године. На књизи ради г. Матеј Арсенијевић, који ће бити њен преводилац и приређивач. Тренутно је у фази завршетка превода и почетка лекторског рада. Припрема за штампу ове књиге могла би да почне већ за месец или два, али мислим да није реално очекивати њен излазак из штампе пре јесени. У сваком случају, о томе ћете бити обавештени овде на форуму и моћи ћете да је поручите по цени која ће бити око 20% нижа од оне у књижарама.

Младен Станковић

na kom jeziku jos ima ta knjiga
Подели на овим сајтовима

Ех,и ја сам прижељкивао ту књигу... 0110_hahaha

Али,колико ја имам информацију,Образ Светачки неће више издавати нове наслове...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Неће под именом "Образ светачки", али већ увелико издаје нове наслове као "Очев дом".

"Ако нађеш негде нешто из дела светих Отаца а немаш хартије, запиши то на одећи својој" (свети Атанасије Велики, архиепископ Александријски)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...