Jump to content

Rogue One - A Star Wars Story - - - razgovor o filmu (SPOILER ALERT!)

Оцени ову тему

obi-wan

Препоручена порука

пре 3 минута, Natasa. рече

Ja sam se oduševila pokojnom princezom Lejom aka animacijom Keri Fišer.

Jos moramo da pricekamo da to urade kako Sila zapoveda.

https://en.wikipedia.org/wiki/Uncanny_valley

Mada, imam utisak da se penju iz bunara polako...

• Волим 1

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Natasa. рече

Ja sam se oduševila pokojnom princezom Lejom aka animacijom Keri Fišer.

I guverner Tarkin i neki od pobunjenickih pilota su isto CGi animacije, i isto tako odlicne.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, drvce рече

Jos moramo da pricekamo da to urade kako Sila zapoveda.

https://en.wikipedia.org/wiki/Uncanny_valley

Mada, imam utisak da se penju iz bunara polako...

Sta konkretno zameras ovim trenutnim postignucima?

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, obi-wan рече

Sta konkretno zameras ovim trenutnim postignucima?

Do pre koju godinu su CG ljudi sve vreme bili cudni, pa onda na trenutke nisu bivali, a sada na trenutke bivaju cudni (osim Tarkina koji je sve vreme jos uvek (vrhunski) CG zombi). Dovoljno je jednom da naprave neku gumenu mimiku i da razbiju iluziju. Vanzemaljci i ostale rugobe vec godinama kidaju kako izgledaju (Golum, Dejvi Dzouns, Avatar itd).

• Волим 1

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...