И.стојковић Написано Април 10, 2010 Пријави Подели Написано Април 10, 2010 ЗАИСТА! Сигурно није правилно, али је потпуно јасно.... 0409_feel 319.gif "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Април 10, 2010 Пријави Подели Написано Април 10, 2010 Да ли је правилно "ваистину" или "воистину"? 319.gif Воистину, на црквенословенском.... Ваљда би дослован превод на српски било ''уистину'', одн. ''заиста.'' Како је ово ''вАистину'' настало,заиста не знам. 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Април 11, 2010 Пријави Подели Написано Април 11, 2010 До Спасовдана се поздравља овим речима 4chsmu1 1ОдТребињскихТамбураша је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Kakva je uloga zercova, pilića i jaja u proslavljanju Uskrsa? "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јосиф II Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Воистину, на црквенословенском.... Ваљда би дослован превод на српски било ''уистину'', одн. ''заиста.'' Како је ово ''вАистину'' настало,заиста не знам. trening Колико се сећам у питању је српска рецензија црквенословенског. Воскресеније - Васкрсеније воистину - ваистину Но, сигурно има и бољих познаваоца ове тематике. trening ~ = + = ~ ПЕВНИЦА НА ВКОНТАКТЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука