БанеЛ Написано Јул 23, 2020 Пријави Подели Написано Јул 23, 2020 Zivot moj si obojio, totalno je crn, a od ruze na grudima, ostao je trn. И још те пробуди из нечијих кола у један ноћу. Омладина у парку дотерала кола, музика бије, који ред, мир, полиција, забрана окупљања, ма вози. Али, пазите, р се не чује. Дакле цн тн. хахаха, Чунга Лунга and Дуња је реаговао/ла на ово 2 1 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Август 11, 2020 Пријави Подели Написано Август 11, 2020 On 23.7.2020. at 18:13, БанеЛ рече Zivot moj si obojio, totalno je crn, a od ruze na grudima, ostao je trn. И још те пробуди из нечијих кола у један ноћу. Омладина у парку дотерала кола, музика бије, који ред, мир, полиција, забрана окупљања, ма вози. Али, пазите, р се не чује. Дакле цн тн. А ја мислила да је све ово текст песме. Читам, не римује се, читам опет, размишљам зашто се не римује, контам гарант неки реп, онда читам наглас у реп стилу и као ЖЕМОООО... Дуња, Smaragdni kamičak and БанеЛ је реаговао/ла на ово 3 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука