Зосима Написано Новембар 28, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2016 Не знам,да ли је већ постављен,но свеједно,за дане поста ко препоручен... http://www.gledalica.com/sa-prevodom/monk-and-demon-2016-video_cdca20bca.html Јелена М., Milica Bajic and Чунга Лунга је реаговао/ла на ово 2 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Новембар 28, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 28, 2016 Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Април 5, 2019 Пријави Подели Написано Април 5, 2019 Ево, цео филм са српским титлом. Одличан филм, такорећи филмчина. Милан Ракић, Пг, Јелена М. and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Април 5, 2019 Пријави Подели Написано Април 5, 2019 пре 49 минута, Марина Савковић рече Ево, цео филм са српским титлом. Одличан филм, такорећи филмчина. Одличан. Milica Bajic, ronin and Чунга Лунга је реаговао/ла на ово 2 1 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука