Jump to content

Погинула прва кинескиња борбени пилот!

Оцени ову тему

Препоручена порука

Кинеска пилоткиња Ју Сју је погинула у несрећи током рутинског лета, када је њен авион крилом закачио другу летелицу.

b1311xtctzhuhaisideline1.jpg

Како преносе светски медији, она је била једна од првих жена пилота и чланица акробатске групе “Први август“.

Такође, она је ушла у историју кинеског ратног ваздухопловства као прва жена која је пилотирала кинеским ловцем пете генерације “Ченгду Ј-20“.

Трагедија у којој је изгубила живот се догодила на митингу у провинцији Хабеј.

Сју је 2005. постала прва жена војни пилот и била је једна од четири у кинеској војсци која је имала дозволу да пилотира кинеским борбеним авионом Ј-10.

01.png

Подели на овим сајтовима

Бог да јој душу прости.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Nisam dobro ukapirao video - jel to bio problem sa padobranom posle iskakanja, ili nesto drugo?

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

3 hours ago, obi-wan рече

Nisam dobro ukapirao video - jel to bio problem sa padobranom posle iskakanja, ili nesto drugo?

Колко сам разумео, њен падобран је поцепан крилом неке друге летелице. Сад ми ту ништа није јасно. ако је био дисплеј на аеромитингу, он се ради на висинама 100-2000 метара, просто због комфора гледалаца. Ако се ванредни догађај десио на малој висини, седиште је морало да ју избаци на висину довољну за безбедно отварање падобрана. Е ту ми сада ништа није јасно. У зависности коју су фигуру изводили, акој ебила групна, чим је дошло до инцидента све летелице су МОРАЛЕ да се РАЗИЂУ са тог места. Овако "испада" да ако је било на малој висини или седиште није добро одрадило, јер ми просто немогуће да неко након 10-15 секунди налети и поцепа крилом њен падобран. Други  пилот се спасао. Или је просто "прсла" у седишту. Мсм нажалост, ал се дешава и то. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...