pokajnik83 Написано Април 8, 2010 Пријави Подели Написано Април 8, 2010 Бивша манекенка и оснивач Фонда за борбу против рака дојке Катарина Ребрача приведена је због сумње да је злоупотребила новчана средства која је прикупљала у хуманитарне сврхе. Она се сумњичи да је проневерила 37 милиона динара, донација, које су спонзори уплаћивали у њен фонд, верујући да тај новац иде за превенцију рака дојке. Београдска полиција ухапсила је Ребрачу и њој ће након саслушања бити одређен притвор. Још увек нису познате све околности овог случаја, као ни то шта је Катарина изјавила у своју одбрану. Катарина Ребрача има 37 година, рођена је у Њујорку а манекенством је почела да се бави још као девојчица. Била је у браку из којег има ћерку Антонију. СРАМОТА! И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Април 8, 2010 Пријави Подели Написано Април 8, 2010 Већ неко време кад је чујем, најежим се. Изузетно негативна особа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Април 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 8, 2010 Јес' вала Машо...Никада ми се није свиђала... И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Април 8, 2010 Пријави Подели Написано Април 8, 2010 Ijuuuuuuuuuuuuu.... Ovaj svet pocinje da lici na spansku seriju, nikad ne znas sta mosh` se desi.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Април 8, 2010 Пријави Подели Написано Април 8, 2010 http://www.rebracafond.org/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Април 8, 2010 Пријави Подели Написано Април 8, 2010 Што значи, сваки пут кад уплатимо неке паре у неки фонд, испаднемо тешки папани. Од сад, ако желим да помогнем, има да одем лично где треба и дам новац. Ово више не иде овако. Колико сам порука послала за децу на Косову...а све отишло Виловском. Нисмо ми за те ствари. Мада мислим да се свуда у свету перу паре кроз те фондове. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Април 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 8, 2010 Onakvu lepotu nisu trebali da hapse ,verovatno da curica nije nekom dala odredjeni procenat pa je snaslo to sto je snaslo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Април 8, 2010 Пријави Подели Написано Април 8, 2010 Kaко сијеш онако и жањеш.Свако нека одговара за своја дјела. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SveCovek Написано Април 8, 2010 Пријави Подели Написано Април 8, 2010 Da je uzela 2-3 miliona verovatno bi i uspela da se provuce, ali covek je nezasit nikada mu nije dovoljno... mozda joj je i ovo bilo malo... Ako se kajes, onda i volis, a ako volis onda si vec Boziji... ljubavlju se sve iskupljuje sve se spasava... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jadranka1 Написано Април 8, 2010 Пријави Подели Написано Април 8, 2010 E,stvarno se osecam glupacom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука