Jump to content

Шокантно-Ухапшена Катарина Ребрача због проневере 37. милиона динара.

Оцени ову тему

pokajnik83

Препоручена порука

Бивша манекенка и оснивач Фонда за борбу против рака дојке Катарина Ребрача приведена је због сумње да је злоупотребила новчана средства која је прикупљала у хуманитарне сврхе. Она се сумњичи да је проневерила 37 милиона динара, донација, које су спонзори уплаћивали у њен фонд, верујући да тај новац иде за превенцију рака дојке.

Београдска полиција ухапсила је Ребрачу и њој ће након саслушања бити одређен притвор. Још увек нису познате све околности овог случаја, као ни то шта је Катарина изјавила у своју одбрану. Катарина Ребрача има 37 година, рођена је у Њујорку а манекенством је почела да се бави још као девојчица. Била је у браку из којег има ћерку Антонију.

СРАМОТА!

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

Јес' вала Машо...Никада ми се није свиђала...

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

Што значи, сваки пут кад уплатимо неке паре у неки фонд, испаднемо тешки папани. Од сад, ако желим да помогнем, има да одем лично где треба и дам новац. Ово више не иде овако. Колико сам порука послала за децу на Косову...а све отишло Виловском. Нисмо ми за те ствари. Мада мислим да се свуда у свету перу паре кроз те фондове.

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

Kaко сијеш онако и жањеш.Свако нека одговара за своја дјела.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...