Ako-Heka Написано Април 7, 2010 Пријави Подели Написано Април 7, 2010 http://www.novosti.rs/code/navigate.php?Id=11&status=jedna&vest=76444&title_add=Po%C2%ADjeo%20ro%C2%AD%26%23273%3Ba%C2%ADku&kword_add=kanibalizam%2C%20tomas%20s Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vladimir1111 Написано Април 7, 2010 Пријави Подели Написано Април 7, 2010 Испаде да се не треба ни са ким дружити poklon ауууу.... сад још и страх да ћеш бити поједен... Када је то било Владо?? Нисам знала... А могу да замислим колико се овога још дешава, па што Даца каже само није записано... Има "дивљака" Ne znam tacno... Mozda sam pre 1-2 godine (lupam) procitao u novinama. Ima i kod nas ovakvih freakova samo ne bih rekao da su bas toliko zatupeli. Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 7, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 7, 2010 Да га ослободи?????????????? АААААААААА poklon Па да поједе опет некога?? са пиринчем... ово ми је превише Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ako-Heka Написано Април 7, 2010 Пријави Подели Написано Април 7, 2010 http://www.borba.rs/content/view/3334/89/ poklon U Nemačkoj se pred sudom našao četrdesetjednogodišnji Armin Majves, kompjuterski tehničar, koji je pojeo, ubio i masakrirao svog ljubavnika. Žrtva je pristala na svoju strašnu sudbinu i čak je odgovorila na kanibalov internet oglas, sa napomenom da želi da bude pojedena. Majves je svoju fantaziju ostvario i zabeležio sve to video-kamerom. Majves je pokušao da opravda svoj zločin tvrdnjom da ga je otac ignorisao i da je oduvek želeo da ima zgodnog mlađeg brata, sa kojim bi trajno bio povezan tako što bi ga pojeo. Gospodin Majves je postavio internet oglas da traži mladog, dobro građenog muškarca plave kose, koji pristaje da bude zaklan i pojeden. Žrtva, četrdesettrogodišnji Bernard Jurgen Brandes odgovorio je na oglas u martu 2001. godine. Tada su se dva muškarca našla u Rotenburgu, u kanibalovoj kući, gde je Bernard pristao da mu se odseku penis i zajedno ga pojedu. Nakon što su zajedno ispekli i pojeli penis, kanibal je žrtvu izbo nožem u vrat, a potom je iseckao na deliće. Majves, ponosan onim što je učinio, govori da ga doživotna kazna zatvora ne plaši i da će, ako bude bio prinuđen da provede mnogo godina u zatvoru, napisati memoare. Ovaj skandalozan slučaj izašao je na videlo tek kada je jedan australijski student, videvši još jedan kanibalov oglas na internetu, alarmirao policiju. Nakon suđenja, pravda je ipak zadovoljena i Armin je pravosnažno optužen za ubistvo. Policija procenjuje da je u Nemačkoj oko 10.000 ljudi fascinirano kanibalizmom, dok ih je u svetu navodno oko milion. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vladimir1111 Написано Април 7, 2010 Пријави Подели Написано Април 7, 2010 Secam se davno da sam slusao into za pesmu od jednog bolesnog grind core benda gde ima zvucni zapis coveka na sudjenju optuzenog za kanibalizam. Tip je tako bolesno prepricavao sta je radio sa zrtvom (sekao na komade, pravio gulas itd. itd.) i na kraju molio porodicu zrtve za oprostaj... morbidno. poklon Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 7, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 7, 2010 Откуда некоме да се јави жеља некога да поједе?? Нису ми јасни. Глад?? Каква црна глад, оди у драгстор! Иначе данас чух причу да је једна шеснаестогодишњакиња крила трудноћу, па се на крају породила у школском ВЦ-у а бебу удавила на лицу мјеста , стрпала у ранац и бацила... Мука моја!!!! Е јооој!! Куд плови овај брод?? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Април 7, 2010 Пријави Подели Написано Април 7, 2010 Куд плови овај брод?? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ako-Heka Написано Април 7, 2010 Пријави Подели Написано Април 7, 2010 http://www.independent.co.uk/news/world/europe/human-flesh-on-sale-in-moldova-680055.html U moldovija su chak i prodavle :0104cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vladimir1111 Написано Април 7, 2010 Пријави Подели Написано Април 7, 2010 Откуда некоме да се јави жеља некога да поједе?? Нису ми јасни. Глад?? Каква црна глад, оди у драгстор! Иначе данас чух причу да је једна шеснаестогодишњакиња крила трудноћу, па се на крају породила у школском ВЦ-у а бебу удавила на лицу мјеста , стрпала у ранац и бацила... Мука моја!!!! Е јооој!! Куд плови овај брод?? Nije to lako objasniti. Ti kad bi pitala nekoga od njih zasto je to uradio, on bi ti ispricao roman o uzivanjima koja je doziveo dok je to radio ili bi ti jednostavno rekao da ne zna ni sam. Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Април 7, 2010 Пријави Подели Написано Април 7, 2010 па довољњо је да их човек само види па да се смрзне ... ђаволски умови >:0104cheesy: Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Април 7, 2010 Пријави Подели Написано Април 7, 2010 Откуда некоме да се јави жеља некога да поједе?? Нису ми јасни. Глад?? Каква црна глад, оди у драгстор! Иначе данас чух причу да је једна шеснаестогодишњакиња крила трудноћу, па се на крају породила у школском ВЦ-у а бебу удавила на лицу мјеста , стрпала у ранац и бацила... Мука моја!!!! Е јооој!! Куд плови овај брод?? Nije to lako objasniti. Ti kad bi pitala nekoga od njih zasto je to uradio, on bi ti ispricao roman o uzivanjima koja je doziveo dok je to radio ili bi ti jednostavno rekao da ne zna ni sam. Постоји само један начи за мене да се објасни , пре него што је Јуда издао Господа пише овако '' А сатана уђе у Јуду (парафразирао сам) тако је ушао и у ове. Другачије не би знао да одговорим. Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Април 7, 2010 Пријави Подели Написано Април 7, 2010 који дебили ово није нормално... Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Април 7, 2010 Пријави Подели Написано Април 7, 2010 Како ли је родитељима тих младића?Не могу ни да замислим. Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 7, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 7, 2010 DA :0104cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 7, 2010 Пријави Подели Написано Април 7, 2010 Правдање глађу.. брука!! Били гладни па појели?? која изопаченост ума... То би могао ускоро бити предмет за разматрање . Рецимо права људождера на сопствени МЕНИ . Мислим што да не, ако у Холандији педофили траже своја права по узору на педере, што не би и некрофили а затим и ханибали тражили своја права. На крају може им се изаћу у сусрет тако што ће имати могућност да откуљују са медицинских института људске изнутрице и друге делове које се одстрањују хируршки , или рецимо ако им треба маст има тога после липосукције , ено читам на неким депонијама керови развлаче. Ма милина једна , ова будућа глобална држава ће бити рај за сатанисте свих врста, ма како то парадоксално звучало- РАЈ за САТАНИСТЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука