Jump to content

Анкета: ко више оговара?

Оцени ову тему

На вама је  

15 члановâ је гласало

1. 1. да одлучите

• особе мушког пола
      5
    • особе женског пола
      10

Препоручена порука

пре 27 минута, Snezana Pilic рече

Žene. 

~~~ "Ko je radio 8 sati dnevno u prostoriji sa više žena,taj se više ne pali na hareme." ~~~

Bogami Rapsa radi sa muškarcima, tvrdi da su oni veće alapače. 

Ja vidim da je mrtva trka.

Подели на овим сајтовима

пре 57 минута, Snezana Pilic рече

Žene. 

~~~ "Ko je radio 8 sati dnevno u prostoriji sa više žena,taj se više ne pali na hareme." ~~~

:))

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

On 10/20/2016 at 23:24, Биљана рече

Мушкарци све знају и ко кога, и ко са киме и ко гдје и какав је ко и редовно то препричавају једни другима. Још чак и додају по коју да прича буде зачињенија. 

Ретко је ово код мушкараца, ово је мит. :)

У женском друштву, пола фора редовно има неке везе са тим... И једна са другом причају скоро без икаквог устручавања. 

У мушком друштву је заправо екстремно ретко да 'кекс' буде тема, најискреније... А било је нпр. ситуација када је мало фалило да неки људи добију по носу зато што су превише 'постављали питања'.  :) 

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Natasa. рече

Bogami Rapsa radi sa muškarcima, tvrdi da su oni veće alapače. 

Ja vidim da je mrtva trka.

I ja radim sa muškima,a prethodno radila sa ženama,i tvrdim da sam odmorila mozak otkad sam prebačena. Nisu oni cvećke,ali nemam loše iskustvo sa njima. Zavisi kako se postaviš. Iako je posao teži,tu gde sam sada,ne bih ga menjala za rad u prostoriji gde su samo žene. Ali,ako gledaš na to sa humorističke strane,provod zagarantovan. Ali,lepše je s muškim kolegama,nema tenzije. Bar kod mene na poslu.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Snezana Pilic рече

I ja radim sa muškima,a prethodno radila sa ženama,i tvrdim da sam odmorila mozak otkad sam prebačena. Nisu oni cvećke,ali nemam loše iskustvo sa njima. Zavisi kako se postaviš. Iako je posao teži,tu gde sam sada,ne bih ga menjala za rad u prostoriji gde su samo žene. Ali,ako gledaš na to sa humorističke strane,provod zagarantovan. Ali,lepše je s muškim kolegama,nema tenzije. Bar kod mene na poslu.

Ja uglavnom bila u prosveti, najviše vremena sam provela sa decom. 

Sad bih volela da radim sa odraslima, u mešanom kolektivu...samo da su 30+ godina.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...