Jump to content

Oče Naš Josif Marinković, pomoć?

Оцени ову тему

Debora

Препоручена порука

13 minutes ago, Debora рече

Može li mala pomoć oko teksta? Kako ide tekst tačno?

Отче наш, Иже еси на небесех! Да святится имя Твое, да приидет Царствие Твое, да будет воля Твоя, яко на небеси и на земли. Хлеб наш насущный даждь нам днесь; и остави нам долги наша, якоже и мы оставляем должником нашим; и не введи нас во искушение, но избави нас от лукаваго.

Ако не знаш ово читати, ево како се и чита :)

Оче наш, иже јеси на небесјех, да свјатитсја имја Твоје, да приидет Царствије Твоје, да будет воља Твоја, јако на небеси и на земљи. Хљеб наш насушниј даш нам днес и остави нам долги нашја, јакоже и ми остављајем должником нашим, и не введи нас во искушеније, но избави нас од лукаваго. :) 

• Волим 1

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

image.jpg   image.jpgimage.jpg

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

@obi-wan

Ко о чему, хорски пјевачи о нотама :) Вјеруј да сам и ја хтјела поставити ноте, тј. чим се спомене "Оче наш" и Јосиф Маринковић, аутоматски видим ноте испред себе :) 

А ову композицију знам, што се каже, у сред дана и у сред ноћи. :) 

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Hvala vam divni ste! :)

@obi-wan ja ne znam note, ali drago mi je da čujem da ste horski pevač i taman mi treba informacija jer ne znam više ni koga da pitam ni gde da tražim:

Kada i gde će biti neki, bilo koji horski nastup u Novom Sadu?

"Lepota je u oku onog ko gleda, tako nas i Bog vidi s one strane neba." - Marčelo.

Подели на овим сајтовима

13 hours ago, Debora рече

Hvala vam divni ste! :)

@obi-wan ja ne znam note, ali drago mi je da čujem da ste horski pevač i taman mi treba informacija jer ne znam više ni koga da pitam ni gde da tražim:

Kada i gde će biti neki, bilo koji horski nastup u Novom Sadu?

Ne vredi, nisam iz Novog Sada, tako da to ne znam.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...