Debora Написано Октобар 9, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2016 Mnogo mi se dopada: ali ne mogu da prepoznam sve reči... Može li mala pomoć oko teksta? Kako ide tekst tačno? Hvala! "Lepota je u oku onog ko gleda, tako nas i Bog vidi s one strane neba." - Marčelo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Октобар 9, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2016 13 minutes ago, Debora рече Može li mala pomoć oko teksta? Kako ide tekst tačno? Отче наш, Иже еси на небесех! Да святится имя Твое, да приидет Царствие Твое, да будет воля Твоя, яко на небеси и на земли. Хлеб наш насущный даждь нам днесь; и остави нам долги наша, якоже и мы оставляем должником нашим; и не введи нас во искушение, но избави нас от лукаваго. Ако не знаш ово читати, ево како се и чита Оче наш, иже јеси на небесјех, да свјатитсја имја Твоје, да приидет Царствије Твоје, да будет воља Твоја, јако на небеси и на земљи. Хљеб наш насушниј даш нам днес и остави нам долги нашја, јакоже и ми остављајем должником нашим, и не введи нас во искушеније, но избави нас од лукаваго. Debora је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 9, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2016 Debora and Биљана је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Октобар 9, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2016 @obi-wan Ко о чему, хорски пјевачи о нотама Вјеруј да сам и ја хтјела поставити ноте, тј. чим се спомене "Оче наш" и Јосиф Маринковић, аутоматски видим ноте испред себе А ову композицију знам, што се каже, у сред дана и у сред ноћи. obi-wan and Debora је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Debora Написано Октобар 9, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 9, 2016 Hvala vam divni ste! @obi-wan ja ne znam note, ali drago mi je da čujem da ste horski pevač i taman mi treba informacija jer ne znam više ni koga da pitam ni gde da tražim: Kada i gde će biti neki, bilo koji horski nastup u Novom Sadu? "Lepota je u oku onog ko gleda, tako nas i Bog vidi s one strane neba." - Marčelo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vesna Milovic Написано Октобар 9, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2016 Ovde ima puno duhovnih pesama (note i tekst): http://www.sv-djordje.org/pieces2.htm Debora and Биљана је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 10, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2016 13 hours ago, Debora рече Hvala vam divni ste! @obi-wan ja ne znam note, ali drago mi je da čujem da ste horski pevač i taman mi treba informacija jer ne znam više ni koga da pitam ni gde da tražim: Kada i gde će biti neki, bilo koji horski nastup u Novom Sadu? Ne vredi, nisam iz Novog Sada, tako da to ne znam. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука