Цвеле1993 Написано Април 6, 2010 Пријави Подели Написано Април 6, 2010 Актуелна веб адреса: http://groups.google.com/group/orthodox-spiritual-books Актуелна е-адреса: [email protected] Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Април 6, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 6, 2010 Ко има g-mail, може да се прикључи групи. Ако неко има књиге у pdf. формату, може да пошаље на e-mail адресу групе и тиме значајно помогне. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Април 6, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 6, 2010 Браво Цвеле за ово ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Април 7, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 7, 2010 Браво Цвеле за ово ! https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0105cheesy.gif Хвала драги брате. 1317_womens Био сам вредан, па сам за сада уплоадовао следеће књиге: - Тумачење четири Еванђеља - Свети Јефрем Сиријски - Тумачење Псалтира - Свети Атанасије Велики и свети Василије Велики - Добротољубље - I том - Добротољубље - II том - Добротољубље - III том - Сабрана дела - Митрополит Пергамски Јован Зизиулас - Митрополит Пергамски Јован Зизјулас - Догмат о Богу Тројици данас - Духовно злато којим се небо купује - Лествица - Свети Јован Лествичник - Догматско учење Светог Григорија Богослова - Сабране беседе - Григорије Богослов - Монашки живот као истински брак - Архимандрит Василије Гондикакис - Свештеник Тимотије - Православни поглед на свијет и савремене науке о природи - Свети Теофан Затворник - Мисли за сваки дан у години - Духовне поуке српском народу - Отац Тадеј - Васељенски сабори (1.књига) - Антон Владимирович Карташев - Васељенски сабори (2.књига) - Антон Владимирович Карташев - Како излечити болести душе - Архимандрит Лазар Витанијски - Византијски Христос - Димитриос Батрелос - Грaматика црквенословенског језика - Свети владика Николај Велимировић - Тумачење Символа Вере - Православни молитвеник - Јутарње молитве - по преводу авве Јустина - Православни молитвеник - Вечерње молитве - по преводу авве Јустина - Велики канон - Свети Андреј Критски - Часослов Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
milenatomic Написано Април 7, 2010 Пријави Подели Написано Април 7, 2010 Zar vam nije lepsi osecaj drzati knjige u ruci i citati? IZVOR ZIVOTA Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Април 7, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 7, 2010 Zar vam nije lepsi osecaj drzati knjige u ruci i citati? Да, због тога и штампам, нисам луд да читам овако, да ми испадну очи. 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Април 7, 2010 Пријави Подели Написано Април 7, 2010 Zar vam nije lepsi osecaj drzati knjige u ruci i citati? Да, због тога и штампам, нисам луд да читам овако, да ми испадну очи. 0110_hahaha Узмем књигу извалим се и читам тако ти ја радим а и штампам када нисам лењ :smiley: Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Мај 1, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 1, 2010 Од књига из ове Google групе, препоручујем: Четворојеванђеље - Свети Аверкије Таушев Тумачење четири Еванђеља - Свети Јефрем Сиријски Тумачење Псалтира - Свети Атанасије Велики и свети Василије Велики Дидахи - Учење дванаесторице апостола. Сабрана дела - Митрополит Пергамски Јован Зизиулас Монашки живот као истински брак - Архимандрит Василије Гондикакис Душа после смрти - Јеромонах Серафим Роуз Велики канон - Свети Андреј Критски Писма о мухамеданству - Андреј Муравјов Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука