Golub Написано Октобар 4, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2016 Golub pritvoren u Indiji zbog nošenja pretećeg pisma iz Pakistana Indijska policija pritvorila je u blizini indijsko-pakistanske granice goluba pismonošu kod kojeg je pronašla preteće pismo iz Pakistana, saopštile su danas indijske vlasti Indijska policija pritvorila je u blizini indijsko-pakistanske granice goluba pismonošu kod kojeg je pronašla preteće pismo iz Pakistana, saopštile su danas indijske vlasti. Golub je nosio pismo napisano na urdu jeziku, zvaničnom jeziku Pakistana, a uhvatila ga je indijska granična policija u gradu Patankotu, u indijskom delu Pendžaba. Ptica je sinoć smeštena u pritvor, a snage bezbednosti su utvrdile da je u pismu premijeru Narendri Modiju poslata poruka "Modi, mi više nismo isti ljudi kao 1971. godine". Tom porukom aludira se na 1971, poslednju godinu otvorenog rata između Indije i Pakistana i otcepljenje njegovog istočnog dela, koji je kasnije postao nezavisna država Bangladeš. Pismo je potpisala džihadistička grupa Laškar-e-Taiba, odgovorna za teroristički napad u Bombaju 2009, a policija je navela da je poruku "shvatila veoma ozbiljno". Golub će ostati u pritvoru do okončanja istrage, a to nije prvi slučaj hapšenja ptice uhvaćene u špijunaži za račun Pakistana. Taj incident usledio je u jeku pojačanih tenzija između Indije i Pakistana zbog spora oko himalajske oblasti Kašmir. 3006, Џуманџи, Arsenija and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 4, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2016 Врло једноставно - узми краву за таоца и тражи размену заробљеника. Драшко, Mилена КШ, Џуманџи and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Октобар 4, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 4, 2016 1 hour ago, Grizzly Adams рече Врло једноставно - узми краву за таоца и тражи размену заробљеника. Врло духовито! :)))) Само да ти речем да ме и ти са том пушком о рамену плашиш... понекад! Ја сам мислио да је давно прошло време кад је аустроугарска апсила јазавце и судила им... него, ево, ових дана у Индији страда моја раја... Мнијем, да л' да, ипак, зовем Хичкока у помоћ, па да са филомом ''Тице'' кренем правац ----> Индија Grizzly Adams, Arsenija, obi-wan and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 4, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2016 Не бој се, то је само духовна пушка са којом се убивају јереси и остале заблуде. Голубови су безбедни. А Индијанци су чудан народ. Често смешан, а понекад да те стра' увати... исто ко ми. Golub and Џуманџи је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Октобар 4, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2016 Стријељати издајника Индије и нека се реинкарнише у змију као што јесте! Џуманџи and Golub је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Октобар 4, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2016 Одох да твитовима подржим ову иницијативу Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука