Ненад Р. Написано Септембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2016 Много значи када имаш неког пријатеља са којим можеш поделити и добро и зло,који хоће у сваком моменту да ти помогне било подршком, саветом или добронамерним прекором када то заслужимо. Понекад пријатељ је у ситуацији да ти пре помогне од онога који ти је у роду. По некада се испостави да ти ји већи пријатељ онај који си га недавно упознао или гас чак и не знаш од онога са кога се дружиш и очекујеш право пријатељство. Ја праве пријатеље имам, и сигуран сам да их имам и овде на форуму. Право пријатељство много значи и у неким тешким ситуацијама сазнаш ко ти је прави пријатељ и тада сватиш да ма како тешка ситуација била, ако има неко да ти да подршку, никада није тако црно. http://www.rts.rs/page/magazine/ci/story/2520/nauka/2458961/zasto-su-vazni-pravi-prijatelji.html александар живаљев, "Tamo daleko", БанеЛ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Септембар 21, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 21, 2016 "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука