Jump to content

Napadnuti na Uskrs

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ali slažem se ne treba na ovu temu!

Ова тема нема везе са Хамасом, нити са Израиљом , нити са Босном, реч је о Смедереву и Завишиној шокачкој цркви коју неки хулигани каменују по ко зна који пут , ал овај пут за васкрс који нам је био заједнички, ето о томе је дакле реч, и ако имате некакав коментар на ову тему или знате починиоце овог каменовања и претњи које стижу Завиши онда о.ц. слободни сте изнети те чињенице у супротном је ово жешћи оф-топик, спам или како год већ оћете- у сваком случају скретање са теме.

Ja pričam o Srbiji o Smederevu, pa sa čuđenjem konstatujem da mi se to desilo u Srbiji baš na Uskrs. "Ja sam iznenađen i začuđen", pa kažem u kontekstu da su se takve stvari dešavale Srbima, e sad brate muslimane, ako ti opravdavaš nasilje nasiljem ja nemogu, ja nemogu da opravdam zločin u Srebrenici nad muslimanima objašnjenjem da su ti isti muslimani pre toga izvršili zločin nad Srbima pa im Srbi samo vratili.

Gde bi nas to dovelo?

Ti govoriš o ratnim sukobima, a ja govorim da mi se desilo u miru, da baš na sam dan najvećeg praznika nas hrišćana u pravoslavnoj zemlji budem napadnut. Aj kad me napadnu radnim danom, to još mogu i da tolerišem ali na dan kad se ne radi?  :)

Evo za čitanje bratu muslimanu http://www.novireporter.com/look/reporter/nr_article.tpl?IdLanguage=11&IdPublication=2&NrIssue=228&NrSection=7&NrArticle=2754

Nisam imao pojma šta su to šokci, pa pogledam

ajd da kažem da imamo slične navike, ustvari njima je bitno da je šokica a nama to nema značenja.
Tačno da nema veze sa temom, to je moja greška, ne govorim ja o ratu brate prije dvije godine dole u Mostaru neki manijak je gađao zoljom džamiju, iskreno duboko žalim zbog toga što ti je se desilo, ne želim da je se meni desilo takvo nešto , kako onda da želim drugom!Mislim da takav gest nema veze sa pravoslavljem nego sa manijakalnim ponašanjem koje nema veze sa tom vjerom!
vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

• Одговори 30
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...