Eniz Написано Април 7, 2010 Пријави Подели Написано Април 7, 2010 Ali slažem se ne treba na ovu temu! Ова тема нема везе са Хамасом, нити са Израиљом , нити са Босном, реч је о Смедереву и Завишиној шокачкој цркви коју неки хулигани каменују по ко зна који пут , ал овај пут за васкрс који нам је био заједнички, ето о томе је дакле реч, и ако имате некакав коментар на ову тему или знате починиоце овог каменовања и претњи које стижу Завиши онда о.ц. слободни сте изнети те чињенице у супротном је ово жешћи оф-топик, спам или како год већ оћете- у сваком случају скретање са теме. Ja pričam o Srbiji o Smederevu, pa sa čuđenjem konstatujem da mi se to desilo u Srbiji baš na Uskrs. "Ja sam iznenađen i začuđen", pa kažem u kontekstu da su se takve stvari dešavale Srbima, e sad brate muslimane, ako ti opravdavaš nasilje nasiljem ja nemogu, ja nemogu da opravdam zločin u Srebrenici nad muslimanima objašnjenjem da su ti isti muslimani pre toga izvršili zločin nad Srbima pa im Srbi samo vratili. Gde bi nas to dovelo? Ti govoriš o ratnim sukobima, a ja govorim da mi se desilo u miru, da baš na sam dan najvećeg praznika nas hrišćana u pravoslavnoj zemlji budem napadnut. Aj kad me napadnu radnim danom, to još mogu i da tolerišem ali na dan kad se ne radi? Evo za čitanje bratu muslimanu http://www.novireporter.com/look/reporter/nr_article.tpl?IdLanguage=11&IdPublication=2&NrIssue=228&NrSection=7&NrArticle=2754 Nisam imao pojma šta su to šokci, pa pogledam ajd da kažem da imamo slične navike, ustvari njima je bitno da je šokica a nama to nema značenja.Tačno da nema veze sa temom, to je moja greška, ne govorim ja o ratu brate prije dvije godine dole u Mostaru neki manijak je gađao zoljom džamiju, iskreno duboko žalim zbog toga što ti je se desilo, ne želim da je se meni desilo takvo nešto , kako onda da želim drugom!Mislim da takav gest nema veze sa pravoslavljem nego sa manijakalnim ponašanjem koje nema veze sa tom vjerom! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука