Jump to content

Napadnuti na Uskrs

Оцени ову тему

Препоручена порука

Мене је напо поп усред Цркве на литургији и то васкршњој.

Мислим шта да ти кажем , последња времена.

????????????

Nisi valjda   0442_feel vratio se kući

Ма шалим се, није ме нико напао.

Мислим то бих баш волео да видим.  takeoff

Подели на овим сајтовима

• Одговори 30
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

Завиша, ти што извршили насиље над вашом црквом не воле ни своју цркву, буди сигуран у то.

Ма нападају га већ више пута.

Барем Завишиојо тако вели.

Овај пут на васкрс, мислим без везе јер је ваљда и њима био васкрс.

И као оно шта сте радили за свој васкрс ове године ?

Ништа нападали смо шокце за њиов васкрс.

Али зар то није било у исти дан зар и ви нисте славили?

Ма јок  , ми славимо 1. мај.

Подели на овим сајтовима

Завиша, ти што извршили насиље над вашом црквом не воле ни своју цркву, буди сигуран у то.

Ništa meni nije čudno, muslimani su koristili baš trenutke kad su se pravoslavni opuštali za praznike da ih napadnu, isto je i Beograd doživeo bombardovanje na Uskrs, sad je u Jeruzalemu bilo više izraelskih policajaca koji su tukli i maltretirali vernike, nego samih vernika, ali nisam ni sanjao da će tako nešto da se desi u Srbiji na praznik.

Predhodni put su napali kad je na  kosovu Amerika proglasila nezavisnost. Letelo kamenje, a pored  grada vijaju američke zastave na jarbolima i niko se ne usudi da ode i proba da ih skine. Iritira me  što se u ime nekakvog mira, odnosno ekumenizma zataškava da su pravoslavni tamo gde su manjina izloženi napadima kao i da su česti napadi na nas ovde.

Prete da će da me udave u česmi na trgu to ima znači 1km , aj sad koja je to  logika a Dunav im na 10m od crkve. Ko da ide ceo km da bi ga davili.

Auuu Zaviša pa nemoj brate muslimane, nemoj bratac, pa dole u Mostaru nam gađaste džamiju bre zoljom, a sada muslimani!Ne prebacuj Zaviša tako ti krsta kojeg ljubiš!Nemoj bolan!
vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

Брате само дијалог, горе нису нападнути само муслимани...И ово што је рекао није далеко од истине  klapklap

Brate Lazare, ja znam da vjernik bilo koje vjere, pravi vjernik, neće oskrnaviti tuđe!Vidi ovo

Bog mi je svjedok da je istina ovo što govorim!Mi muslimani imamo puno nedostataka! Udaljili smo se od naše vjere!Kritikuju nas! Ima među nama kretena! Ali ipak mislim da smo najtolerantniji prema drugima!Vidi brate sada ste imali praznik(da vam bude sretan)kod nas u gradovima sa našom većinom u ulaz u u svaki grad stoji sretan vaskrs i uskrs, što je ok.U Žepću na mezarju muslimana u kojem stoji jedan nadgrobni spomenik sa krstom više od sto godina prekjuće su na nišanima ispisani kukasti križevi.To nije djelo kršćana vjernika to je djelo bande isto tako ko napada za vrijeme praznika bilo gdje i bilo koga on je banda!

vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

Брате само дијалог, горе нису нападнути само муслимани...И ово што је рекао није далеко од истине  klapklap

Brate Lazare, ja znam da vjernik bilo koje vjere, pravi vjernik, neće oskrnaviti tuđe!Vidi ovo

Bog mi je svjedok da je istina ovo što govorim!Mi muslimani imamo puno nedostataka! Udaljili smo se od naše vjere!Kritikuju nas! Ima među nama kretena! Ali ipak mislim da smo najtolerantniji prema drugima!Vidi brate sada ste imali praznik(da vam bude sretan)kod nas u gradovima sa našom većinom u ulaz u u svaki grad stoji sretan vaskrs i uskrs, što je ok.U Žepću na mezarju muslimana u kojem stoji jedan nadgrobni spomenik sa krstom više od sto godina prekjuće su na nišanima ispisani kukasti križevi.To nije djelo kršćana vjernika to je djelo bande isto tako ko napada za vrijeme praznika bilo gdje i bilo koga on je banda!

Слажем се ја са већином овога што си ти рекао. Ово да сте најтолерантнији може само Бог да каже а овако је то гордост а то је код нас први смртни гријех. Мислим да је Завиша(ако се тако чита, надам се да нисам погрјешио) хтео споменути управо ове "кретене" што си их ти навео и којих има у их свакој вјери, а није хтео да напада муслимане као вјернике.

У хришћанству нема пречица

Подели на овим сајтовима

Прослава у Јерусалиму.

http://www.svetigora.com/node/6954 sta reci na sve      Васкрс у Јерусалиму+брутално пребијање православаца

http://www.nytimes.com/2010/04/07/world/middleeast/07westbank.html

Ushli su chlnovi terorista Hamas,pa je Izrailjska policija i obezbedjenje shtitilo vjernike.

On Palm Sunday, the Israeli police arrested 15 Palestinians in Bethlehem who were protesting the difficulty of getting to Jerusalem because of a security closing. Abbas Zaki, a senior official in the Palestine Liberation Organization, was arrested, prompting demonstrations the next day. Some Palestinians are also rejecting V.I.P. cards handed out by Israelis allowing them to pass quickly through checkpoints.

Подели на овим сајтовима

Брате само дијалог, горе нису нападнути само муслимани...И ово што је рекао није далеко од истине  1317_womens

Слажем се ја са већином овога што си ти рекао. Ово да сте најтолерантнији може само Бог да каже а овако је то гордост а то је код нас први смртни гријех. Мислим да је Завиша(ако се тако чита, надам се да нисам погрјешио) хтео споменути управо ове "кретене" што си их ти навео и којих има у их свакој вјери, а није хтео да напада муслимане као вјернике.
ako se misli brate treba naglasiti, jer nije fino pripadnike jedne vjere spomenuti u negativnoj konotaciji onoga što je neko uradio a oni od toga čisti!
vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

Прослава у Јерусалиму.

http://www.svetigora.com/node/6954 sta reci na sve      Васкрс у Јерусалиму+брутално пребијање православаца

Ushli su chlnovi terorista Hamas,pa je Izrailjska policija i obezbedjenje shtitilo vjernike.

On Palm Sunday, the Israeli police arrested 15 Palestinians in Bethlehem who were protesting the difficulty of getting to Jerusalem because of a security closing. Abbas Zaki, a senior official in the Palestine Liberation Organization, was arrested, prompting demonstrations the next day. Some Palestinians are also rejecting V.I.P. cards handed out by Israelis allowing them to pass quickly through checkpoints.

Hamas teroristi ili Izrael? To je teroristička država!
vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

Прослава у Јерусалиму.

Ајд мало успори са оваквим изјавама,важи?

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Прослава у Јерусалиму.

Ајд мало успори са оваквим изјавама,важи?
Ja sam rekao svoj stav po tome pitanju!I nemogu protiv sebe!Hamas je pokret otpora!
vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

Ali slažem se ne treba na ovu temu!

Ова тема нема везе са Хамасом, нити са Израиљом , нити са Босном, реч је о Смедереву и Завишиној шокачкој цркви коју неки хулигани каменују по ко зна који пут , ал овај пут за васкрс који нам је био заједнички, ето о томе је дакле реч, и ако имате некакав коментар на ову тему или знате починиоце овог каменовања и претњи које стижу Завиши онда о.ц. слободни сте изнети те чињенице у супротном је ово жешћи оф-топик, спам или како год већ оћете- у сваком случају скретање са теме.

Подели на овим сајтовима

Ali slažem se ne treba na ovu temu!

Ова тема нема везе са Хамасом, нити са Израиљом , нити са Босном, реч је о Смедереву и Завишиној шокачкој цркви коју неки хулигани каменују по ко зна који пут , ал овај пут за васкрс који нам је био заједнички, ето о томе је дакле реч, и ако имате некакав коментар на ову тему или знате починиоце овог каменовања и претњи које стижу Завиши онда о.ц. слободни сте изнети те чињенице у супротном је ово жешћи оф-топик, спам или како год већ оћете- у сваком случају скретање са теме.

Ja pričam o Srbiji o Smederevu, pa sa čuđenjem konstatujem da mi se to desilo u Srbiji baš na Uskrs. "Ja sam iznenađen i začuđen", pa kažem u kontekstu da su se takve stvari dešavale Srbima, e sad brate muslimane, ako ti opravdavaš nasilje nasiljem ja nemogu, ja nemogu da opravdam zločin u Srebrenici nad muslimanima objašnjenjem da su ti isti muslimani pre toga izvršili zločin nad Srbima pa im Srbi samo vratili.

Gde bi nas to dovelo?

Ti govoriš o ratnim sukobima, a ja govorim da mi se desilo u miru, da baš na sam dan najvećeg praznika nas hrišćana u pravoslavnoj zemlji budem napadnut. Aj kad me napadnu radnim danom, to još mogu i da tolerišem ali na dan kad se ne radi?  Hristos vaskrse

Evo za čitanje bratu muslimanu http://www.novireporter.com/look/reporter/nr_article.tpl?IdLanguage=11&IdPublication=2&NrIssue=228&NrSection=7&NrArticle=2754

Nisam imao pojma šta su to šokci, pa pogledam

ajd da kažem da imamo slične navike, ustvari njima je bitno da je šokica a nama to nema značenja.
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...