Aquilius Cratus Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 Ја сам баш мислио да је у фазону да би му се свидело што овде малтене све може да се пише, штета. On je covek liberal a ne postmodernista. Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 Моје скромно искуство ми говори да је кључ тајм менаџмента снага воље. А она се ваљда постиже када натерамо себе да једном, па други, па трећи пут одрадимо нешто, а не оставимо за "15 минута после"... Мислим, тако ми то изгледа у теорији Додуше, ко хоће да има довољно врмена, хтео не хтео мора мало да закине од контаката са људима, па и кад се тим људима то и не свиђа баш... Све у свему, фасцинантна ствар све то око организације времена... Ја сам баш мислио да је у фазону да би му се свидело што овде малтене све може да се пише, штета. Мање спавања и ето времена. Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука