Eniz Написано Април 11, 2010 Пријави Подели Написано Април 11, 2010 pa ne...smešno mi tako kad se neko uhvati za životinje pa krene njih da uzima za primer... najnovija fora je pederastija...kažu,šta oćete...ima homoseksualizma i kod životinja...i sad umesto da se lepo kaže da devijantno ponašanje postoji i kod ljudi i ko životinja taj podatak se uzima kao opravdanje za homoseksualizam...nemam ništa protiv homoseksualaca ali mi smeta takva logika klinca iz 1. razreda.... ili,imam druga koji kaže-šta oćeš,treba da se omogući homoseksualcima da usvajaju decu jer možda toj deci bude sa njima bolje nego kod nekih nazovi normalnih koji su alkoholičari,nasilni itd. znači on opravdava jednu lošu pojavu u društvu time što kao argument navodi još jednu lošu pojavu.... uh,umorih se.... sHa_sarcasticlol 0205_whistlingBrate jedna od dobrih osobina kod srba je što mrze pedere, nemoj da me razočaraš brate! 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Април 11, 2010 Пријави Подели Написано Април 11, 2010 Не мрзе срби људе, срби (православци) мрзе гријех, није у складу са нашом вјером да мрзимо људе, опрости што сам себи дала за право да ово кажем, није било жеље за поповањем, заиста. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Април 11, 2010 Пријави Подели Написано Април 11, 2010 Не мрзе срби људе, срби (православци) мрзе гријех, није у складу са нашом вјером да мрзимо људе, опрости што сам себи дала за право да ово кажем, није било жеље за поповањем, заиста. t5504Pardon ispravljam se, i kažem da vam je dobra osobina što mrzite taj grijeh! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Април 11, 2010 Пријави Подели Написано Април 11, 2010 t5504 confused 0110_hahaha 0110_hahaha Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Април 11, 2010 Пријави Подели Написано Април 11, 2010 Не мрзе срби људе, срби (православци) мрзе гријех, није у складу са нашом вјером да мрзимо људе, опрости што сам себи дала за право да ово кажем, није било жеље за поповањем, заиста. 0409_feelPardon ispravljam se, i kažem da vam je dobra osobina što mrzite taj grijeh!Najbolje je uopschte ne mrzeti. Upamtite to svi. Pravoslavci, inoverni i neverni... БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука