Гости Guest ага пије млеко Написано Април 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 8, 2010 Митрополит је рекао да молитва има снагу атомске бомбе ово ми се много свиђа! који је митр. у питању, нисам у току...? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Април 8, 2010 Пријави Подели Написано Април 8, 2010 Па наш, Амфилохије. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Април 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 8, 2010 Па наш, Амфилохије. Ок, тханкс! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Април 8, 2010 Пријави Подели Написано Април 8, 2010 divna misao, prvi put je cujem... a zli jezici o njemu - neka se cheshu... http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Април 8, 2010 Пријави Подели Написано Април 8, 2010 Митрополит је рекао да молитва има снагу атомске бомбе :cheesy: takeoff 4chsmu1 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саша од Москве Написано Април 8, 2010 Пријави Подели Написано Април 8, 2010 10500 Мислим да у свакој породици, ужој или широј има таквих чланова. Нажалост Исто тако мислим да таквом нашем треба мнооооого, мнооооого љубави. srcee srcee srcee И мноооого ваше личне снаге. Е сад то је оно најтеже, да одговориш на провокацију, ону из чиста мира, стрпљењем и добротом. И то не мислим на онако декларативно, као ја сад само тако причам из главе, а не радим из срца, већ искрено. А обично и теби самом треба његове љубави. И ја се слажем да треба молитву користити, мени је користила у односу са једним таквим мојим. Само ја тога нисам била свесна, у једном тренутку сам само приметила ,,па стварно се много мање catfight'' Не могу да кажем шта се десило, и у чему је цака, али сам мишљења да смо се сви у породици променили, по мало. И знам да је то тек почетак. Сад је нешто о томе писао о. Угрин. У сваком случају srcee srcee srcee и crosseo а помало и vrtiloptu Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме. Арапска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Април 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 8, 2010 Lav decu pravi a lavice cuvaju i resen problem ! Zena je coveku za uzivanje i opustanje a ko ima vreme da baca na rasprave neka baca ,,sta se tu moze Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jadranka1 Написано Април 8, 2010 Пријави Подели Написано Април 8, 2010 Lav decu pravi a lavice cuvaju i resen problem ! Zena je coveku za uzivanje i opustanje a ko ima vreme da baca na rasprave neka baca ,,sta se tu moze vrtiloptu?Izvinjavam se,mLogo se izvinjavam,ali ja nisam lavica.Da samo vidite osmeh na licu moje dece kada im dodje tatica,tj. moj muz,ne bih rekla da tata nema ulogu u razvoju dece.A ako je coveku zena za uzivanje i opustanje,a dje cemo se mi opustat i uzivat?Mi smo ljudi,nismo zivuljke. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Април 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 8, 2010 Lav decu pravi a lavice cuvaju i resen problem ! Zena je coveku za uzivanje i opustanje a ko ima vreme da baca na rasprave neka baca ,,sta se tu moze vrtiloptu?Izvinjavam se,mLogo se izvinjavam,ali ja nisam lavica.Da samo vidite osmeh na licu moje dece kada im dodje tatica,tj. moj muz,ne bih rekla da tata nema ulogu u razvoju dece.A ako je coveku zena za uzivanje i opustanje,a dje cemo se mi opustat i uzivat?Mi smo ljudi,nismo zivuljke. Jadranka nisam mislio na ljude koji vole porodicni zivot ,to je dobro i to svakako da pozdravljam ! Ja sam samo izrekao svoje vidjenje i nista vise Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 8, 2010 Пријави Подели Написано Април 8, 2010 Lav decu pravi a lavice cuvaju i resen problem ! Zena je coveku za uzivanje i opustanje a ko ima vreme da baca na rasprave neka baca ,,sta se tu mozea šta ćeš sa pingvinima.... kod njih tata sedi na jajetu 0202_238 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Април 9, 2010 Пријави Подели Написано Април 9, 2010 Lav decu pravi a lavice cuvaju i resen problem ! Zena je coveku za uzivanje i opustanje a ko ima vreme da baca na rasprave neka baca ,,sta se tu moze 0102_laugh?Izvinjavam se,mLogo se izvinjavam,ali ja nisam lavica.Da samo vidite osmeh na licu moje dece kada im dodje tatica,tj. moj muz,ne bih rekla da tata nema ulogu u razvoju dece.A ako je coveku zena za uzivanje i opustanje,a dje cemo se mi opustat i uzivat?Mi smo ljudi,nismo zivuljke. Ти брале очито немаш жену хехе, па питај ожењене да ли су им жене само за уживање и опуштање. Један чоек рече да је жена створена да би нервирала мушкарца :cheesy: Можда мислиш на фазу забављања, по принципу ''видимо се кад обоје блистамо у сваком смислу, уживања ради''. Тада обоје једни другима ''служе'' за уживање. пс ово што се тиче тате, видим по мојој ћерки, како развуче осмех кад види тату, скаче по кревету кад се он врне са посла, док мами упућује један нежни смејуљак. Значи тата је јаааако важан, исто као и мама. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Април 9, 2010 Пријави Подели Написано Април 9, 2010 Даће Бог Ескобаре да добијеш кћеркицу, па да видиш колику улогу у васпитању има отац. Иако ти то не будеш желио лијепиће се за тебе и тражити твоју пажењу. Наравно пажњу траже и мушка дјеца, али очеву пажњу желе више женска дјеца. А пошто си ти прави мушкарац, балканац што би рекли, теби ће се то дати. Видјећеш тада колико гријешиш. Страшно је рећи да жене служе за уживање. И кокице служе за уживање исто, чоколада, пиво... Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 9, 2010 Пријави Подели Написано Април 9, 2010 ma ne zameri mu.... ipak je on eskobar...kralj koke...zato i asocijacija sa uživanjem t4431 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Април 9, 2010 Пријави Подели Написано Април 9, 2010 Ja sam gospodina druga Eskobara shvatio kao ono: Razlika između žene i teroriste je da sa teroristom možeš da pregovaraš 31 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Април 9, 2010 Пријави Подели Написано Април 9, 2010 Пре неки дан муж и ја се враћасмо колима, па таман скретасмо у наш вилајет, а оно баџа иза нас нестрпљиво свира sHa_sarcasticlol, у његовим колима жена, дечица sHa_sarcasticlol_2.gif' class='bbc_emoticon' alt='t4431' /> док ће ти мој муж ''шта је дечко, ниси на послу, а тамо намирисана колегиница са прекрштеним ногицама sHa_sarcasticlol, већ жена која се прејела, деца која кијају и кашљу, шта си се sHa_sarcasticlol.'' Е, па мислим да је то тако. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука