Гости Guest ага пије млеко Написано Април 4, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 4, 2010 Какав спој.... sHa_sarcasticlol Какво ви имате искуство ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Април 4, 2010 Пријави Подели Написано Април 4, 2010 Моје је искуство да такве жене и мушкарци увек нађу мирне и добре партнере који их обично трпе јер како оно кажу, нигде се два добра не нађоше... :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Април 4, 2010 Пријави Подели Написано Април 4, 2010 Знам за обратну ситуацију од насловне:"Неукроћени" и џангризави мушкарци и "егоцентричне",себичне и незреле жене Али мислим да је суштина иста. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Април 4, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 4, 2010 Моје је искуство да такве жене и мушкарци увек нађу мирне и добре партнере који их обично трпе јер како оно кажу, нигде се два добра не нађоше... 0311_womens Да , то је најчешће баш тако, али мислим да се потпуно подсвесно одабирају.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Април 4, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 4, 2010 Знам за обратну ситуацију од насловне:"Неукроћени" и џангризави мушкарци и "егоцентричне",себичне и незреле жене Али мислим да је суштина иста. Да, врло је вероватно да је то ураво тако како си и написао. Ја сам само узео ове придеве који су "официјално" прихваћени, сваки за свој пол.... https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='0311_womens' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Април 5, 2010 Пријави Подели Написано Април 5, 2010 Хвала Ти Боже што нисмо као они. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Април 5, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 5, 2010 Хвала Ти Боже што нисмо као они. На кога овде мислиш Машо ? На мушкарце? :cheesy2:.gif' class='bbc_emoticon' alt=':cmizdrenje:' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Април 5, 2010 Пријави Подели Написано Април 5, 2010 На отварача теме и све оне који у другима (али не и у себи) виде набројене епитете. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Април 5, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 5, 2010 На отварача теме и све оне који у другима (али не и у себи) виде набројене епитете. Чекај, па ти све ово виде у мени ....?! Како сад? Не знам што ти смета тема ? 0409_feel Јел мислиш да не постоје овакве жене и мушкарци ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Април 5, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 5, 2010 Хвала Ти Боже што нисмо као они. Лк 18,11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Април 5, 2010 Пријави Подели Написано Април 5, 2010 На отварача теме и све оне који у другима (али не и у себи) виде набројене епитете. Чекај, па ти све ово виде у мени ....?! Како сад? Не знам што ти смета тема ? 0409_feel Јел мислиш да не постоје овакве жене и мушкарци ? Јок ја. Али отварањем ове теме, говориш о томе како ти ниси себичан, незрео, егоцентричан, ... мислим благо нама са тобом таквим И сад сви да распалимо по ''онима тамо'' џангризавима, егоцентричнима, себичнима, ... јооој јадо мој што би рекао Вукман. Не, ниси ти, ја сам све набројано. Тако ми је лакше а и мања опасност него да види себе у бољем светлу од набројаних. Капиш? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Април 5, 2010 Пријави Подели Написано Април 5, 2010 Хвала Ти Боже што нисмо као они. Лк 18,11 То ти хтедох рећи.Звучиш као тај из цитата. Бржа сааам! .gif' class='bbc_emoticon' alt='0409_feel' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Април 5, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 5, 2010 На отварача теме и све оне који у другима (али не и у себи) виде набројене епитете. Чекај, па ти све ово виде у мени ....?! Како сад? Не знам што ти смета тема ? 0409_feel Јел мислиш да не постоје овакве жене и мушкарци ? Јок ја. Али отварањем ове теме, говориш о томе како ти ниси себичан, незрео, егоцентричан, ... мислим благо нама са тобом таквим И сад сви да распалимо по ''онима тамо'' џангризавима, егоцентричнима, себичнима, ... јооој јадо мој што би рекао Вукман. Не, ниси ти, ја сам све набројано. Тако ми је лакше а и мања опасност него да види себе у бољем светлу од набројаних. Капиш? Открићу ти једну тајну . Тему сам отворио искључиво мислећи на тебе . Драго ми је што си се пронашла .... 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Април 5, 2010 Пријави Подели Написано Април 5, 2010 А мени је жао што се ти упркос свему ниси у томе пронашао. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Април 5, 2010 Пријави Подели Написано Април 5, 2010 пс јеси ти стварно свештеник? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука