Jump to content

Музика за децу

Оцени ову тему

Guest Светлана

Препоручена порука

• 2 weeks later...

Ako neko ima u audio ili video formatu pesmu,mislim da se zove, Djace ucenice,bila bih zahvalana ako bi je postavio. To je divna decija pesmica koju nazalost  ne mogu nigde da nadjem.Hvala unapred!

"Видети свет у зрнцу песка,

И небо у дивљем цвету,

Држати бесконачност на длану

А вечност у једном часу"

В.Блејк

Подели на овим сајтовима

Ako neko ima u audio ili video formatu pesmu,mislim da se zove, Djace ucenice,bila bih zahvalana ako bi je postavio. To je divna decija pesmica koju nazalost  ne mogu nigde da nadjem.Hvala unapred!

mislim da je ovo tekst ali nisam sigurna da ima pesma na netuKazi meni djace, ucenice sta je jedan.Jedan Bog na nebesi i na zemlji, jako blag, jako vovijek milost jego, aliluja.Kazi meni djace, ucenice sta su dva.Dve tablice Mojsijeve, jedan Bog, na nebesi i na zemlji jako blag, jako vovijek milost jego, aliluja.Kazi meni djace, ucenice, sta su tri.Tri su lica Bozija, dve tablice Mojsijeve, jedan Bog, na nebesi i na zemlji jako blag, jako vovijek milost jego, aliluja.itd.4 - cetri lista Vangelista (misli se na Jevandjelliste naravno)5- pet su rana Hristovih6 - sest su dana od postanja7 - sedam tajni crkvenih8 - osmog dana obrezanja9 - devet cina andjelskih10 - Bozijih zapovesti

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest Оливера

MP3 pesme "Kaži meni đače"

ftp://svsavlje:[email protected]/mp3/Duhovne%20pesme/Hor%20mladih%20Pravoslavne%20Veronauke/Radujte%20se/Kazi%20meni%20djace.mp3

:cheesy2:

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...
  • 9 months later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...