obi-wan Написано Август 20, 2016 Пријави Подели Написано Август 20, 2016 Prva 2 trailera uradjena do sad. Ovako kako izgleda, film obecava vise nego ep VII. Radnja filma se odvija izmedju ep. III i IV, tacnije blize ep. IV, a tema je kako su pobunjenici dosli do planova Zvezde smrti i dogadjaji oko toga. Premijera zakazan za decembar, ako Bog da... RYLAH, kordun and drvce је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 20, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Август 20, 2016 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Август 20, 2016 Пријави Подели Написано Август 20, 2016 Nije KOTOR a ti se i dalje nadas?! obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Август 20, 2016 Пријави Подели Написано Август 20, 2016 Ja sam mislio nacisto ces bataliti Star Wars koliko si bio razocaran. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Август 20, 2016 Пријави Подели Написано Август 20, 2016 Sve u svemu izgleda daleko aleko bolje nego bilo koji od trailera za ep VII tako da ima nade. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 20, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Август 20, 2016 1 hour ago, Aquilius Cratus рече Nije KOTOR a ti se i dalje nadas?! Nada umire poslednja... 58 minutes ago, Aquilius Cratus рече Sve u svemu izgleda daleko aleko bolje nego bilo koji od trailera za ep VII tako da ima nade. Tu se slazem, ovde je nekako sve vise "zgusnuto", da tako kazem, a vidim da ima dosta korelacija i preplitanja sa aktuelnom serijom "Rebels" (isto je izmedju ep. III i IV), sto je odlicno. I konacno da vidim malo tehniku iz originalne trilogije, sto rece tamo jedan komentator na YT - "AT-ATs in HD!"... Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Август 20, 2016 Пријави Подели Написано Август 20, 2016 I nesto mi govori da cemo videti malo raznovrsnije planete kako po naseljima tako i po reljefu. Da ne ostanemo sa utiskom da je cela stvar snimljena pod Kosmajem i u Montani. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 20, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Август 20, 2016 1 hour ago, Agnostik рече Ja sam mislio nacisto ces bataliti Star Wars koliko si bio razocaran. Nisam bio bas skroz razocaran, ali me izbezumi kad neko ko ima sve resurse i mnogo para, od svega toga napravi fuseranciju. Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Август 20, 2016 Пријави Подели Написано Август 20, 2016 Zato ja mislim da bi KOTOR bilo najbolje da odrade kao seriju. Za dve godine se zavrsava GoT, sada je vec definitivno potvrdjeno, pa da ne bi doslo do pandemije kilinicke depresije mogli bi poceti praviti tako nesto sto ima sanse da kako po gledanosti tako i po kvalitetu prevazidje GoT. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 20, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Август 20, 2016 5 minutes ago, Aquilius Cratus рече Zato ja mislim da bi KOTOR bilo najbolje da odrade kao seriju. To bi bila THE serija, sve ostale bi postale skroz beznacajne... Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Август 20, 2016 Пријави Подели Написано Август 20, 2016 6 minutes ago, obi-wan рече To bi bila THE serija, sve ostale bi postale skroz beznacajne... Do tada ostaju nam sporadicne poslastice kao Stranger Things koje ne mogu dovoljno da ti preporucim kao i svima koji vole sci-fi i horor osamdesetih. Docarali su duh osamdesetih samo tako. Debora and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 13, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 13, 2016 Novi trailer... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 13, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 13, 2016 Kako vam se cini novi film, aaaaa?... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 13, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 13, 2016 Konacno opet mogu da se vide svemirske bitke!... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Debora Написано Октобар 13, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2016 On 8/20/2016 at 20:22, Aquilius Cratus рече Do tada ostaju nam sporadicne poslastice kao Stranger Things koje ne mogu dovoljno da ti preporucim kao i svima koji vole sci-fi i horor osamdesetih. Docarali su duh osamdesetih samo tako. Do te mere, da sam zaustavila epizodu i brže bolje proverila da li je stvarno serija iz 2016. godine a ne iz '80 i neke... Svakla čast. Inače, odlična serija. Čekam II sezonu sa nestrpljenjem! "Lepota je u oku onog ko gleda, tako nas i Bog vidi s one strane neba." - Marčelo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука