Милан Ракић Написано Август 19, 2016 Пријави Подели Написано Август 19, 2016 Управо је објављен спот за песму шведске ХМ групе "Sabaton" под насловом "Last Dying Breath" са новог албума "The Last Stand", инспирисан браниоцима Београда у Првом светском рату и мајором Драгутином Гавриловићем. Уз овај спот и коментар младог колеге, поручника авијације пилота Милоша Шеовца, који је иначе пре неку годину у међународној војној размени завршио америчку Ваздухопловну војну академију у Колорадо Спрингсу: "Hvala skandinavskoj druzini na cuvanju nase tradicije. Mi trenutno imamo nekih obaveza." Warm the gun, the kaiser has comeDay or night, the shells keep fallingOverrun, but never undoneStreet to street, denying defeatSoldiers of the Serbian armyKeep your heads held highOverrun, you follow by oneFor Belgrade and the FatherlandSoldiers, heroes, die for your landYour lives are goneErased by your commandUntil your last dying breath!Until your last dying breath!Overrun, you are under the gunDay and night, the shells kept fallingSound the drum, the Great War has comeShow no fear, the ending is nearThe final chance to face the fireFall in one by oneMajor calls, the white city fallsBelgrade streets are stained by bloodSoldiers, heroes die for your landYour lives are goneErased by your commandUntil your last dying breath!ErasedYour lives are erasedForward to glory, for king and the country(Until your last dying breath!)Defend the honor of Belgrade(x3)Forward to glory to face your fears at last! Dedicated to fallen defenders of Belgrade. Your deeds live on! http://www.sabaton.net/ https://en.wikipedia.org/wiki/Sabaton_(band) Аурор, Danijela, Зосима and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evzon Написано Август 19, 2016 Пријави Подели Написано Август 19, 2016 Obožavam Sabaton. Jako zanimljiv i originalan bend. Čisto da se zna pjesma "We burn" je posvećena - Srebrenici Ћириличар and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Август 19, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Август 19, 2016 Иначе, Шведи су за спот користили кадрове из филма "Херој 1914" аутора Дамира Даде Калембера (алиас Филип Шварм), насталог у продукцији "Време филма" и уз несебичну помоћ Министарства одбране Републике Србије и Војске Србије... А ако неко није гледао филм, може га погледати овде: Danijela је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Август 19, 2016 Пријави Подели Написано Август 19, 2016 2 hours ago, Милан Ракић рече Иначе, Шведи су за спот користили кадрове из филма "Херој 1914" аутора Дамира Даде Калембера (алиас Филип Шварм), насталог у продукцији "Време филма" и уз несебичну помоћ Министарства одбране Републике Србије и Војске Србије... Видео је направио неки наш лик, није званични спот за пјесму Мислим да Сабатон још није ни поставио пјесму на Јутјуб на својој страници. Мислим, тек је данас албум изашао, али зато Срби већ имају 4-5 спотова за ову пјесму. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Август 19, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Август 19, 2016 Управо сада, Ћириличар рече Видео је направио неки наш лик, није званични спот за пјесму Мислим да Сабатон још није ни поставио пјесму на Јутјуб на својој страници. Мислим, тек је данас албум изашао, али зато Срби већ имају 4-5 спотова за ову пјесму. Како год. Треба им рећи да ништа не дирају. Ово све је одлично. Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука