RYLAH Написано Август 11, 2016 Пријави Подели Написано Август 11, 2016 5 minutes ago, cloudking рече stvarno sam se razocarao sto kemtrejls nije ni po-me-nu-o... То није за расправу о експозеу, то је за редовна питања премијеру, мора мало патриотизма да остане и за касније, није фора да се све одма потроши. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 11, 2016 Пријави Подели Написано Август 11, 2016 28 minutes ago, RYLAH рече То није за расправу о експозеу, то је за редовна питања премијеру, мора мало патриотизма да остане и за касније, није фора да се све одма потроши. Ce li popravis taj pokvareni link za fotku u potpisu, nekad u ovom zivotu? RYLAH је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 11, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Август 11, 2016 Екстра одрађен снимак. Прави пропагандни. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 11, 2016 Пријави Подели Написано Август 11, 2016 5 minutes ago, cloudking рече Ce li popravis taj pokvareni link za fotku u potpisu, nekad u ovom zivotu? Оћу, само да ми неко одради то добро у Фотошопу, ја сам поприлично захрђао. Ако се разумеш у Фотошоп, помогни колези. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 11, 2016 Пријави Подели Написано Август 11, 2016 6 minutes ago, RYLAH рече Оћу, само да ми неко одради то добро у Фотошопу, ја сам поприлично захрђао. Ако се разумеш у Фотошоп, помогни колези. El me zebavas, ajde salji na PP sta treba RYLAH је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 11, 2016 Гости Пријави Подели Написано Август 11, 2016 24 minutes ago, Ignjatije рече Екстра одрађен снимак. Прави пропагандни. Jedino to i imaju... propaganda... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 11, 2016 Пријави Подели Написано Август 11, 2016 21 hours ago, Ignjatije рече Ево и њега ЛИНК Што јес јес. Остарео Војвода, споро а много прича. Боле је млад и вергла као митраљез. Ма јок. Него је Шешељ стари искусни политичар. Он зна шта може а шта не може, кад си на власти. За разлику од њега Бошко то или не зна или се прави да не зна, али је вероватније да не зна. Радуловић и Обрадовић наступају као да је политика почела са њима. Обично политикантство и популизам. То није реал политика. Има наравно популизма и политикантства и код Шешеља но много у мањој мери и Шешељ зна да неке ствари које је навео заправо нико не сме да покрене јер би то значило директан обрачун са окупатором( кога српски слепци не признају да постоји (или леви и десни и либерали)). Када би позиција и опозиција пристали да признају окупацију онда би морали да признају и да су они квислинзи а онда чему бављење политиком које толико доноси новаца! Аурор, Suncokret54, Aquilius Cratus and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 11, 2016 Пријави Подели Написано Август 11, 2016 9 minutes ago, Жељко рече Ма јок. Него је Шешељ стари искусни политичар. Он зна шта може а шта не може, кад си на власти. За разлику од њега Бошко то или не зна или се прави да не зна, али је вероватније да не зна. Радуловић и Обрадовић наступају као да је политика почела са њима. Обично политикантство и популизам. То није реал политика. Има наравно популизма и политикантства и код Шешеља но много у мањој мери и Шешељ зна да неке ствари које је навео заправо нико не сме да покрене јер би то значило директан обрачун са окупатором( кога српски слепци не признају да постоји (или леви и десни и либерали)). Када би позиција и опозиција пристали да признају окупацију онда би морали да признају и да су они квислинзи а онда чему бављење политиком које толико доноси новаца! Koju okupaciju? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 11, 2016 Пријави Подели Написано Август 11, 2016 3 hours ago, R2D2 рече Ma dajte, i Boska i Sekija je dobro ispeglao Vucko. Nisu mu ni do kolena. Glupava, kvazinacionalna politika bez ikakve perspektive. Шешељ, дапаче, уопште није потенцирао националистичку реторику, већ искључиво економска питања. Иначе ономад када је Шешељ добио највише гласова па после предо штафету Слоби реторика му је примарно била економска практично социјалистичка. Обрадовић је био на линији националистичке реторике толико да сам се у једном моменту занео његовим говором и већ ми је било лепо ко '90-их. Оно што је очигледно код Шешеља јесте да је он заиста идеолог и идеолошки наступа. Он захтева од Вучића да се изјасни којој економској идеологији припада. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 11, 2016 Пријави Подели Написано Август 11, 2016 1 minute ago, cloudking рече Koju okupaciju? Ону која је у твојој глави већ годинама али је невидљива за тебе јер је у твојој глави. Suncokret54 and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 11, 2016 Пријави Подели Написано Август 11, 2016 3 minutes ago, Жељко рече Ону која је у твојој глави већ годинама али је невидљива за тебе јер је у твојој глави. Pa ako je u mojoj glavi kako se onda dotice i tebe i ovih politicara sa kojima je dovodis u vezu? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 11, 2016 Пријави Подели Написано Август 11, 2016 4 minutes ago, Suncokret54 рече ... као и Бог, ил Га видиш, или жмуриш... Ima li kod vas riscana bar nesto sto moze da se vidi i pipne il delate iskljucivo na osnovu onoga sto zamisljate? Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 11, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Август 11, 2016 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 11, 2016 Пријави Подели Написано Август 11, 2016 4 hours ago, R2D2 рече Ma dajte, i Boska i Sekija je dobro ispeglao Vucko. Nisu mu ni do kolena. Glupava, kvazinacionalna politika bez ikakve perspektive. Od Vučića boljeg političara nemamo. Ne da mu nisu do kolena, nisu mu ni do skočnog zgloba. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 11, 2016 Пријави Подели Написано Август 11, 2016 3 hours ago, R2D2 рече Jedino to i imaju... propaganda... Pilićare na kritici prema vlasti. Ušli u skupštinu na osnovu izgovorenih reči kako bi trebalo, kako bi oni to, šta bi oni trebali i kako bi Vučić trebao. Daj im sad vlast na 10 dana , država bi pukla po šavovima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука