florenntina Написано Август 6, 2016 Пријави Подели Написано Август 6, 2016 Ne znam brate, ja sam drugacije razumela, da on osudjuje politicare koji su zbog svojih cisto materijalnih interesa napravili i Oluju i jos mnoge druge zlocine i protiv Srba i protiv svog naroda. A interesuje me sta biste vi koji kritikujete ovo misljenje/ stav iz uvodnog posta porucili komsijama Hrvatima koji jedva krpe kraj s krajem jer u korumpiranoj drzavi pokusavaju da zive i prehrane porodicu postenim radom. Da li bi ste uopste ista rekli ili bi bez reci zapucali na Vucicev poziv iz ruskog oruzja? https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Август 6, 2016 Пријави Подели Написано Август 6, 2016 6 hours ago, kordun рече ne mozete da idete u vode autosovinizma zbog nekih tajkuna,tajkuni ne dolaze zbog nacionalizma ili odbrane slobode, rata, oni dolaze zbog kapitalistickog sistema i liberalnog trzista, to su problemi skroz druge vrste. Баш супротно, тајкуни се појављују искључиво у пропалим (углавном постсоцијалистичким/посткомунистичким) друштвима, која се на папиру називају капиталистичким али су у стварности ништа друго него мафијашке партократије, где ти тајкуни и политичари живе у симбиози пијући крв обичним, нормалним људима који једва преживљавају. Где год је уређено друштво, таквих сподоба нема. А ако их и има, онда морају да живе по правилима која важе за све остале, а то искључује дилове са онима на власти и покушај да државу претворе у своју прћију где могу да раде шта им падне на памет. Suncokret54, Дијана., Ћириличар and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Август 6, 2016 Пријави Подели Написано Август 6, 2016 Odlican tekst sa kojim se mnogi necete u mnogome sloziti, ali pogadja u sustinu argumentacije suprotne strane: http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=910985 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kopitar Написано Август 6, 2016 Пријави Подели Написано Август 6, 2016 Kada Hrvatski lijevičari prosipaju otrov to nekima odgovara , oni doduše kažu i dosta istine i ja se u većini toga slažem ,zato što sam i sam lijevo orijentirani vjernik. Što se tiče politike , ljudskih prava oni zaista imaju bolji uvid . Ono što je apsurdno je da su vjernici po svojoj strukturi i tradiciji više usmjereni na desno te oni nesvjesno gaze ljudska prava i još misle da je to volja Božja. Sad kad bi ja Spomenuo Sonju Biserko mnogim vašim vjernicima bi se digla kosa na glavi , i ako i ona dok prosipa otrov u većini govori istinu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Август 6, 2016 Пријави Подели Написано Август 6, 2016 39 minutes ago, kopitar рече Kada Hrvatski lijevičari prosipaju otrov to nekima odgovara , oni doduše kažu i dosta istine i ja se u većini toga slažem ,zato što sam i sam lijevo orijentirani vjernik. Što se tiče politike , ljudskih prava oni zaista imaju bolji uvid . Ono što je apsurdno je da su vjernici po svojoj strukturi i tradiciji više usmjereni na desno te oni nesvjesno gaze ljudska prava i još misle da je to volja Božja. Sad kad bi ja Spomenuo Sonju Biserko mnogim vašim vjernicima bi se digla kosa na glavi , i ako i ona dok prosipa otrov u većini govori istinu. Negdje pogodi, a negdje pogrijesi. Eno, Zene u crnom protestuju nasred Zagreba, a sa druge strane ih Seselj omalovazava npr. Problem sa ultralijevicarima je sto previse zagaze u kritiku svoje nacije da to nekada proizvede prave autosoviniste. Sa druge strane ultradesnicari izrode fasiste pa sad ti pokusaj nesto rijesiti kada se ovo dvoje umijesaju u pricu. kopitar and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Август 6, 2016 Пријави Подели Написано Август 6, 2016 9 hours ago, florenntina рече Ne znam brate, ja sam drugacije razumela, da on osudjuje politicare koji su zbog svojih cisto materijalnih interesa napravili i Oluju i jos mnoge druge zlocine i protiv Srba i protiv svog naroda. A interesuje me sta biste vi koji kritikujete ovo misljenje/ stav iz uvodnog posta porucili komsijama Hrvatima koji jedva krpe kraj s krajem jer u korumpiranoj drzavi pokusavaju da zive i prehrane porodicu postenim radom. Da li bi ste uopste ista rekli ili bi bez reci zapucali na Vucicev poziv iz ruskog oruzja? a kakva ti je to logika, ako su pare u pitanju onda su trebali da sacuvaju srbe u hrvatskoj a ne da ociste drzavu od petine stanovnistva, ta petina stanovnistva sto im fali nece nadoknaditi u ekonomskom smislu ni za 100 godina , to su blesave ideje, da je rat izbio zbog biznisa nekolicine ljudi koji se medjusobno ni ne poznaju... a hrvatima ja porucujem ko i uvijek, da gledam kako da se vratim svojoj kuci al ne u njihovu ndh, moj niko nikad nije zivio u hrvatskoj drzavi, necu vala ni ja, taman da me placaju zlatom Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kopitar Написано Август 6, 2016 Пријави Подели Написано Август 6, 2016 3 hours ago, Suncokret54 рече ... зато је полуистина опаснија од лажи, јер је лаж у обланди теже препознати.. Što je istina? Ako je riječ o društveno političkim temama , prije će pogriješiti prosječni vjernik kojem su osim vjere svetinja također domovima i njegov narod itd. što samo po sebi nije ništa loše . Nego jedan lijevičar , liberal , antifašista i boraca za ljudska prava koji je pri tome i protiv Boga i Crkve . U tome i jest kvaka , jer u isto vrijeme možeš biti svet a u ovim stvarima potpuno pogrešiv . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kopitar Написано Август 6, 2016 Пријави Подели Написано Август 6, 2016 4 hours ago, Suncokret54 рече ... зато је полуистина опаснија од лажи, јер је лаж у обланди теже препознати.. Što je istina? Ako je riječ o društveno političkim temama , prije će pogriješiti prosječni vjernik kojem su osim vjere svetinja također domovima i njegov narod itd. što samo po sebi nije ništa loše . Nego jedan lijevičar , liberal , antifašista i boraca za ljudska prava koji je pri tome i protiv Boga i Crkve . U tome i jest kvaka , jer u isto vrijeme možeš biti svet a u ovim stvarima potpuno pogrešiv 34 minutes ago, Suncokret54 рече ... негде сам већ прочитао овакво питање... Eto ti dobrog primjera... ko po tebi učini veću nepravdu Istini. Ovaj poganin ili oni revnitelji? Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука