Jump to content

Питања за студенте БФ

Оцени ову тему

Препоручена порука

Блажена се певају, само то је ствар типика када и како.

Ја сам онај најружнији за десном певницом, по томе ме је лако препознати  dobar decko

хМ .... да не буде да се читају, али на грчком ...

па да ја нисам сконтала...

хаххаха

најружнији

хахаххаха

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

Блажена се певају, само то је ствар типика када и како.

Ја сам онај најружнији за десном певницом, по томе ме је лако препознати  dobar decko

хМ .... да не буде да се читају, али на грчком ...

па да ја нисам сконтала...

хаххаха

најружнији

хахаххаха

Заиста, има Литургија и када певамо та фамозна БЛАЖЕНА ... али то је ретко, само у неким посебним данима. Лакше је певати антифоне, а посебно зато сто сви разумеју шта се пева, док се то исто не може рећи за блажена  :nene:

Ето сад знаш ко сам grouphug

Подели на овим сајтовима

Заиста, има Литургија и када певамо та фамозна БЛАЖЕНА ... али то је ретко, само у неким посебним данима. Лакше је певати антифоне, а посебно зато сто сви разумеју шта се пева, док се то исто не може рећи за блажена  :cheesy:

А ко иначе одређује шта ће када да се пева?

Baner-Pouke.jpg

Подели на овим сајтовима

Заиста, има Литургија и када певамо та фамозна БЛАЖЕНА ... али то је ретко, само у неким посебним данима. Лакше је певати антифоне, а посебно зато сто сви разумеју шта се пева, док се то исто не може рећи за блажена  0409_feel

Типикар.

Подели на овим сајтовима

Заиста, има Литургија и када певамо та фамозна БЛАЖЕНА ... али то је ретко, само у неким посебним данима. Лакше је певати антифоне, а посебно зато сто сви разумеју шта се пева, док се то исто не може рећи за блажена  :)

Типикар.

А Типикар је?

Baner-Pouke.jpg

Подели на овим сајтовима

Онда ме занима каква је функција једног чике у оделу

који упућује народ како да се понаша,

у смислу када да прилази да целива Крст нпр или шта го да се дешава...

то је као неки ПР...

што ми се и не свиђа,

мада има практичне стране.

Мици, нисам био ту, па нисам ни видео питање...пошто ти је већ одговорено на претходна питања, ево на ово...

тај чика у оделу што свима наређује кад шта и како....то је професор Литургике, Ненад Милошевић..... има типик у глави...и све зна напамет....  чак и владикама неким говори кад шта и како да се ради, пева....  свима.... 

Подели на овим сајтовима

Мишу Мицко, где си овде на снимцима не видим те?   klapklap

П не идем ја тамо сваки дан ...

видиш да нема нигде народа :-)))

Ово је нека приватна служба :-) хе

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

Мици, нисам био ту, па нисам ни видео питање...пошто ти је већ одговорено на претходна питања, ево на ово...

тај чика у оделу што свима наређује кад шта и како....то је професор Литургике, Ненад Милошевић..... има типик у глави...и све зна напамет....  чак и владикама неким говори кад шта и како да се ради, пева....  свима.... 

Хвала, деда :-)

Значи у томе је тајна.

Уф а баш ме нервира.

Делује као неки шпијун.

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...