Милица Написано Април 2, 2010 Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Поздрав свима... имам нека питања везано за службу код вас на факсу... пошто је другачија од осталих на које сам ишла. Можда звучи као да хоћу да критикујем, али није тако. Само не знам па хоћу да питам. Да ли ме неко слуша :-) ? Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Април 3, 2010 Пријави Подели Написано Април 3, 2010 пратим те мици.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Април 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 3, 2010 t4431 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Април 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 3, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Април 3, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 3, 2010 Шта ме табате о`ма... Е овако... Занима ме како ови момци за певницом носе некакве "мантије", а мислим да још нису свештеници. Онда ме занима какво је то "радно место" једног дечка који чита из књиге оно што певница треба да пева, а почиње пре њих. Јел има некакво име то? Одакле је узето? Онда ме занима каква је функција једног чике у оделу који упућује народ како да се понаша, у смислу када да прилази да целива Крст нпр или шта го да се дешава... то је као неки ПР... што ми се и не свиђа, мада има практичне стране. Онда ме занима зашто службе на Велики четвртак и Велики петак трају више од 3 сата bliss jeeee шалим се. И занима ме ко је поставио рекламу за наш сајт на огласној табли :-))) и за то се шалим. 0110_hahaha klapklap Nikadel and kron је реаговао/ла на ово 2 Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Април 3, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 3, 2010 Онда, мало ми је чудна употреба микрофона при читању свештеничких молитава. И наравно, недостају ми Блажена која се не читају ... 0110_hahaha kron је реаговао/ла на ово 1 Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Април 6, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 6, 2010 Зар су питања тако тешка и необична...? Јел има много да се куца? Може то и телефоном да се обајсни онда ...? kron је реаговао/ла на ово 1 Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Април 6, 2010 Пријави Подели Написано Април 6, 2010 Одлична питања. Ајде неко да одговори. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Април 6, 2010 Пријави Подели Написано Април 6, 2010 Шта ме табате о`ма... Е овако... Занима ме како ови момци за певницом носе некакве "мантије", а мислим да још нису свештеници. Онда ме занима какво је то "радно место" једног дечка који чита из књиге оно што певница треба да пева, а почиње пре њих. Јел има некакво име то? Одакле је узето? Онда ме занима каква је функција једног чике у оделу који упућује народ како да се понаша, у смислу када да прилази да целива Крст нпр или шта го да се дешава... то је као неки ПР... што ми се и не свиђа, мада има практичне стране. Онда ме занима зашто службе на Велики четвртак и Велики петак трају више од 3 сата 0110_hahaha шалим се. И занима ме ко је поставио рекламу за наш сајт на огласној табли :-))) и за то се шалим. 8086.gif 0110_hahaha 1. То нису баш мантије, то су "расе" ( горње мантије ) и носе их сви појци у Грцкој, као у понегде у Русији, Бугарској, Румунији. Пoента је да се нагласи да су некада давно у историји Цркве и појци били део клира, као и да се нагласи свештени карактер појања. 2. "Дечко који чита" зове се КАНОНАРХ и то је такође једна од црквених служби, посебно жива на Светој Гори. ПОента је да текст који се пева чује цела Црква, као и онај који пева да има више пажње. Некада је само тако богослужење вођено, јер је било пуно неписмених појаца, па је неко писмен ( у овом случају канонарх ) морао да им чита стих по стих који би они певали. 3. За овог "чику у оделу" ја не знам ( а 6 година сам за певницом на факсу ) и такође мислим да то није добро. Ето ти 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Април 6, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 6, 2010 Хвала на одговорима, Ништавило! :-))) Можда само делује човек као ПР, тако се чешља. Да бар није у оделу, мање би боло очи, не знам... takeoff дакле, канонарх... па он понекад чита тако да се преклапа са певницом... па се теже чује али добро... Ето, интересантно је све то!!! А који си ти од свих оних confused Можеш ли и на ово да одговориш? Онда, мало ми је чудна употреба микрофона при читању свештеничких молитава. И наравно, недостају ми Блажена која се не читају ... drlove Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Април 6, 2010 Пријави Подели Написано Април 6, 2010 Хвала на одговорима, Ништавило! :-))) Можда само делује човек као ПР, тако се чешља. Да бар није у оделу, мање би боло очи, не знам... takeoff дакле, канонарх... па он понекад чита тако да се преклапа са певницом... па се теже чује али добро... Ето, интересантно је све то!!! А који си ти од свих оних 0205_whistling Можеш ли и на ово да одговориш? Онда, мало ми је чудна употреба микрофона при читању свештеничких молитава. И наравно, недостају ми Блажена која се не читају ... drlove Ми мени се не свиђа канонарх Блажена се певају, само то је ствар типика када и како. Ја сам онај најружнији за десном певницом, по томе ме је лако препознати 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Април 6, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 6, 2010 Еј ружни 0205_whistling Ајде скенирај књигу Теологија ослобођења Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Април 6, 2010 Пријави Подели Написано Април 6, 2010 Еј ружни dada Ајде dada скенирај књигу Теологија ослобођења Ostala mi je na faxu u Bg-u, a ja sam sada kuci ... cim se vratim nzada, dobijate 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Април 6, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 6, 2010 hvala али ако не буде биће 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Април 6, 2010 Пријави Подели Написано Април 6, 2010 hvala али ако не буде биће 4chsmu1 le-le dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука