Zayron Написано Јул 22, 2016 Пријави Подели Написано Јул 22, 2016 Čirilićaru, ne budem se s tobom svadjat oko takvih besmislica koje pišeš. Nisi rekao za linkove već za zemlje, a šta je na tim linkovima? Na linkovima je to sve što se tiče teme i odnosa i Rusije i ostalih komparativno uporedivih i aktualno zainteresovanih i zapletenih zemalja za rješavanje i svih tih problema od neopaganizma preko položoja hrišćanstva i hrišćana tj. hrišćanskih crkvi u tim zemljama pa do islamsko-izbjegličke krize? Ako izmedju toga svega ne vidiš nikakve veze to nije valjda moj problem. Neko ne vodi ama baš nikakve veze ni izmedju svoje noge i svoje čarape lijeve i desne a šta ja imam onda učinit s tim? A ovi vojnici na ledima imaju šta? Metle il klofere za tepihe? V maďarském táboře se porvalo 200 běženců, Srbsko posílí ostrahu hranic Serbien will Grenzen mit Soldaten gegen Flüchtlinge sichern Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 22, 2016 Пријави Подели Написано Јул 22, 2016 Srbvé - Idu "u rat" branit otadžbinu (po ne znam više koliki put a ponovo) A ja nisam napisao ništa ni o kakvom ratu! Samo preveo to što tamo piše: ‚Musíme chránit národní zájmy.‘ Srbsko pošle na hranice policii a vojáky "Moramo branit narodne interese." Srbija pošalje na granice policiju i vojnike (a naoružane kako je vidjet iz te gore slike). Znači aktuelni narodni interesi Srbije ovih dana su stražit i čuvat granicu naoružanim vojnicima i policijom. Sve to isto pišu i Njemci: Serbien will Grenzen mit Soldaten gegen Flüchtlinge sichern To "u rat" je nadsazka, pretjerivanje, stilska figura u vezi s tim: "branit otadžbinu" (po ne znam više koliki put a ponovo). A na kraju krajeva ne mora to biti nikakvo pretjerivanje jer ako te vojnike neko napadne, svejedno ko, oni će se branit tim puškama. Nemaju ih valjda samo radi selfija i fotografisanja. U tom slučaju će branit sve to zajedno i istovremeno! I sebe i svoje živote i srpske granice i Republiku Srbiju i srpske narodne interese - a to paljbom iz vatrenog oružja, ako to bude neizbježno i potrebno. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јул 22, 2016 Пријави Подели Написано Јул 22, 2016 14 hours ago, Muramasa рече Da sam ja neko božanstvo, samo bih sveštenice imao. Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јул 22, 2016 Пријави Подели Написано Јул 22, 2016 On 21.07.2016 at 22:35, Muramasa рече Na osnovu čega tvrdiš da ste uspeli da zatrete ili na silu pokrstite baš svaku pagansku porodicu, pa da nije opstao neki kontinuitet koji bi se proširio na današnje paganje? Čak i da ste uspeli, uvek može da se pojavi neko sa tvrdnjom da ga je lično Perun naučio kako se igra oko vatre. Nit sam ja koga zatirao nit pokrštavao od pagana, tako da to ni ne trvdim. Može i Saibaba lično da mu se javi ali odsustvo ustanovljenog kulta je problem kod svih tih neopagana koji se mogu nazvati samo subkultura ali ne i religija. Sekta mogu, nije to problem, jer sekte i nisu razvijene religije. Danas postoje i ekonomske sekte pa onda sekte kompjuteraša itd svašta nešto. Ali tradicija je nešto što se gradi vekovima. Nego od kud tebi ideja da Sloveni nemaju svoju tradiciju? АлександраВ and Светислав Павловић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 23, 2016 Пријави Подели Написано Јул 23, 2016 16 hours ago, Zayron рече A ovi vojnici na ledima imaju šta? Metle il klofere za tepihe? С тим што су ово мађарски а не српски војници АлександраВ and Светислав Павловић је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 23, 2016 Пријави Подели Написано Јул 23, 2016 1 hour ago, Милан Ракић рече С тим што су ово мађарски а не српски војници Vidio sam i ja sad, te takve kotlokrpske šešire imaju graničari i specijalci EU, poslije sam ih našao da ih nose i hrvatski vojnici i njemački u Africi na humanitarnim misijama OUN. No, nije mi jasno što svuda pišu o Srbima a slikaju kao ilustraciju Madjare: Serbian sends army and police on borders Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 23, 2016 Пријави Подели Написано Јул 23, 2016 Evo vam još staroslovenske paganštine i to one autentične, velikomoravske: Velkomoravský Rituál Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука