Jump to content

Ko je veća pretnja po svet SAD ili ISIS? - Odgovori studenata Harvarda

Оцени ову тему

Anketa o miru u svetu.  

10 члановâ је гласало

1. 1. Ko je najveca pretnja za svetski mir?

• SAD
    • ISIS
      0
    • Rusija
      0
    • Iran
    • Republika Srpska
      0
    • Republika Srpska Krajina
      0

Препоручена порука

12 minutes ago, Ћириличар рече

Па посредно. Прије ће Бакир својом тврдоглавошћу гурнути Додика и остале на неку глупаву реакцију него што би они од своје руке урадили нешто. Али, није да није да смо проблематични. Фора је што ми не стварамо проблеме, него што реагујемо проблематично на њих. Зато кажем, умјесто РСК ја бих ставио СДА, па ако се деси судар титана, нек нам је Кришна у помоћи ( јер ће Бог и Алах бити у невјерици да се будале опет убијају ).

Nece niko nikoga gurnuti, Bakiru i Dodiku odgovara ova situaciju, imaju mnogo novca, stanovnici se i dalje primaju na isti populizam i demagogiju i nema problema. Tek ukoliko bi gradjani dosli svijesti ovi bi uradili svasta kako ne bi izgubili djelic ovih privilegija koje imaju sad.

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Ronald рече

Nece niko nikoga hurnuti, Bakiru i Dodiku odgovara ova situaciju, imaju mnogo novca, stanovnici se i dalje primaju na isti populizam i demagogiju i nema problema. Tek ukoliko bi gradjani dosli svijesti ovi bi uradili svasta kako ne bi izgubili djelic ovih privilegija koje imaju sad.

Sve zavisi sta budu drugi htjeli, nista tu Bakir i Dodik ne odlucuju.

Negiranjem onoga sto su apostoli govorili, odnosno govoreci da su oni govorili pod nekakvim uticajima, cini se jedan od najtezih, neoprostivih grijeha a to je hula na svetog duha.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Ronald рече

Nece niko nikoga gurnuti, Bakiru i Dodiku odgovara ova situaciju, imaju mnogo novca, stanovnici se i dalje primaju na isti populizam i demagogiju i nema problema. Tek ukoliko bi gradjani dosli svijesti ovi bi uradili svasta kako ne bi izgubili djelic ovih privilegija koje imaju sad.

Не бих рекао. Ако Једна страна осјети да има полугу над другом, нормално је да ће кренути у "офанзиву", и онда може доћи до кошкања.

Подели на овим сајтовима

14 minutes ago, Ћириличар рече

Не бих рекао. Ако Једна страна осјети да има полугу над другом, нормално је да ће кренути у "офанзиву", и онда може доћи до кошкања.

Moze to, nego mislim da ni jedna strana nema snagu, ali realno prosjecnom stanovniku nije ni do kakvih budalastina, jer su ovde ljudi izmuceni i psihicki i fizicki, mnogi su i gladni, znas i sam.

Подели на овим сајтовима

21 minutes ago, billy2014 рече

Sve zavisi sta budu drugi htjeli, nista tu Bakir i Dodik ne odlucuju.

Nije bas tako, moze neko sta hoce, kada stanovnici nece, jedino ukoliko bi broj radikalnih vehabija narastao rapidno i onda oni poceli da prave haos, ali bi to bilo usmjereno protiv svih. Isao sam ja u najozlaglasenije mjesto u BiH i pricao sa njima, neki su kupovali kod mene Whey, BCAA, Glutamin, nije ni njima do rata, mada idu iz njihovih redova u Siriju. Ma i da bude nekog urnbesa, vise se bojim za djecu i porodice sa djecom, licno za sebe se ne bojim, pogotovo ne onih tetkica koje snimaju videoklipove u kojima pozivaju na ubistva hriscana.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Ronald рече

Moze to, nego mislim da ni jedna strana nema snagu, ali realno prosjecnom stanovniku nije ni do kakvih budalastina, jer su ovde ljudi izmuceni i psihicki i fizicki, mnogi su i gladni, znas i sam.

Не потцјењуј будале, а БиХ их је пуна. Тензије се ножем у ваздуху могу сјећи некад.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...