Jump to content

Ko je veća pretnja po svet SAD ili ISIS? - Odgovori studenata Harvarda

Оцени ову тему

Anketa o miru u svetu.  

10 члановâ је гласало

1. 1. Ko je najveca pretnja za svetski mir?

• SAD
    • ISIS
      0
    • Rusija
      0
    • Iran
    • Republika Srpska
      0
    • Republika Srpska Krajina
      0

Препоручена порука

1 hour ago, Господин Дареалис рече

Ne mislis da je realna opcija? :)

Не мијешај свјетски и регионални мир, а ту бих умјесто РСК ставио СДА.

Подели на овим сајтовима

13 minutes ago, Ћириличар рече

Не мијешај свјетски и регионални мир, а ту бих умјесто РСК ставио СДА.

Pa kako Republika Srpska da bude neki problem, jedino sto moze da bude problem je ogroman broj vehabija, mada ni oni nisu problem za sad. Znam ih ja dosta, vise mene postuju, nego liberalnije muslimane. Neki dan jedan hodza je mom prijatelju ispricao da je imao i da ima dosta problema sa njima.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Ronald рече

Pa kako Republika Srpska da bude neki problem, jedino sto moze da bude problem je ogroman broj vehabija, mada ni oni nisu problem za sad. Znam ih ja dosta, vise mene postuju, nego liberalnije muslimane. Neki dan jedan hodza je mom prijatelju ispricao da je imao i da ima dosta problema sa njima.

Па посредно. Прије ће Бакир својом тврдоглавошћу гурнути Додика и остале на неку глупаву реакцију него што би они од своје руке урадили нешто. Али, није да није да смо проблематични. Фора је што ми не стварамо проблеме, него што реагујемо проблематично на њих. Зато кажем, умјесто РСК ја бих ставио СДА, па ако се деси судар титана, нек нам је Кришна у помоћи ( јер ће Бог и Алах бити у невјерици да се будале опет убијају ).

Подели на овим сајтовима

Izbrisi RS, RSK, a mozes i Iran koji 300 godina nije nikoga napao, a obavezno na listu stavi NATO.

Negiranjem onoga sto su apostoli govorili, odnosno govoreci da su oni govorili pod nekakvim uticajima, cini se jedan od najtezih, neoprostivih grijeha a to je hula na svetog duha.

Подели на овим сајтовима

Нема ту превелике филозофије ако се прича ко је већа претња по светски мир. ИСИС је регионална терористичка организација која повремено удара и ван Блиског Истока, али не може да се пореди са САД где разноразни лудаци на власти имају незамисливе потенцијале и ресурсе на располагању којима могу и те како да угрозе мир у свету.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...