Драган_Петровић Написано Јул 12, 2016 Пријави Подели Написано Јул 12, 2016 Ова моја земљакиња је права краљица. Гура ли гура своју причу. Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Јул 12, 2016 Пријави Подели Написано Јул 12, 2016 4 minutes ago, Милан Ракић рече Тачније, 735... Мсм да је зрело и за сошпа. To su lajkovi Rakicu, stavi naocare hehe 632 poruke i 737 amina dakle jos ima i dobru reputaciju Suncokret54 and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 12, 2016 Пријави Подели Написано Јул 12, 2016 2 minutes ago, Јелена011 рече To su lajkovi Rakicu, stavi naocare hehe 632 poruke i 737 amina dakle jos ima i dobru reputaciju Па да, уз репутацију иде и путовница.. Мсм број Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган_Петровић Написано Јул 12, 2016 Пријави Подели Написано Јул 12, 2016 Ма то сам ја нешто усањао. Као да видјех да је из Републике Српске а овамо пише екавицом па ми ништа није било јасно. Што би рекли надреалисти: "до мене". Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Јул 12, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 12, 2016 Koja analitika Hvala na istraživanju,odnosno informaciji o broju "lajkova" i poruka.I nije nešto O jezičkim nedoumicama drugi put. Vidim da se prati Samo od preterene analitike može da zaboli glava. Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Јул 12, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 12, 2016 2 hours ago, Suncokret54 рече ... ви сте Грци... καλήμέρα Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Јул 12, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 12, 2016 καλημέρα-dobar dan αντίο-doviđenja Dve reči na grčkom,nije loše znati Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Јул 12, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 12, 2016 4 minutes ago, Suncokret54 рече ... скоро, прича Моника, ишла са нашима у Грчку и када с стигли на одредиште, а препознавши власника пансиона,једна наша цикне :"Карамела, Јоанис, карамела!", и потрчи му у загрљај... Ne verujem da ako je bar jednom bila u Grčkoj nije naučila da se dobar dan kaže :Kalimera Ima zapetljavanja sa ohi i ne. Tako da je jedan gospodin bio sa porodicom u jednoj grčkoj porodici,i kada su mu po drugi put ponudili supu,on je rekao :ne,žena je nastavila da mu sipa,on je ponavljao :ne.ne,a u stvari na grčkom je sve vreme govoeio da,da Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Јул 12, 2016 Пријави Подели Написано Јул 12, 2016 Nifada, da prostis ne treba biti analiticar, nisam cak ni na tvoj profil otisla, pise pored imena. Al posto toliko volis ovu diskusiju, a ja priunajem grcki pojma nemam i prvi i jedini put bejah tamo na maturskoj ekskurziji, da li nifada nesto znaci, ima li neko znacenje, simboliku bilo sta? Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Јул 12, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 12, 2016 5 minutes ago, Јелена011 рече Nifada, da prostis ne treba biti analiticar, nisam cak ni na tvoj profil otisla, pise pored imena. Al posto toliko volis ovu diskusiju, a ja priunajem grcki pojma nemam i prvi i jedini put bejah tamo na maturskoj ekskurziji, da li nifada nesto znaci, ima li neko znacenje, simboliku bilo sta? Ja sam se bila iskljucila iz diskusije,ali su neki nastavili. Nifada na grčkom znači -PAHULJICA Jednom,ne tako skoro,napisala sam pričicu koja se zvala nifada,u njoj sam govorila o jednoj osobi koja je ličila na pahuljicu.I dopala mi se ta reč nifada. Јелена011 and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Јул 12, 2016 Пријави Подели Написано Јул 12, 2016 2 minutes ago, Нифада рече Ja sam se bila iskljucila iz diskusije,ali su neki nastavili. Nifada na grčkom znači -PAHULJICA Jednom,ne tako skoro,napisala sam pričicu koja se zvala nifada,u njoj sam govorila o jednoj osobi koja je ličila na pahuljicu.I dopala mi se ta reč nifada. Jaooj sjajno, nisam znala, bas lep nik Hvala na objasnjenju Нифада and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Јул 12, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 12, 2016 10 minutes ago, Јелена011 рече Jaooj sjajno, nisam znala, bas lep nik Hvala na objasnjenju Pošto nifada u mom slučaju ne znači bukvalno pahuljica,od sunca se ne mogu istopiti Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Јул 13, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 13, 2016 Muzička obrada mog nika,a i može da bude osvežavajuće na ovih +40-ak. Da,neki nikovi su postali prepoznatljivi,i možda ih treba sačuvati.Međutim,život nije forum,mada ponekad liči Ime mi je lepše od nika,mada i nifada lepo zvuči. Od nifade,jedna lepa pesma Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Јул 13, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 13, 2016 Bilo bi interesantno muzički predstaviti nik,samo oni koji imaju više nikova imali bi mali problem oko izraza svog muzičkog identiteta. Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Јул 14, 2016 Пријави Подели Написано Јул 14, 2016 Pod hitno svi da stave svoje fotografije! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука