Jump to content

Име и презиме+фотографија

Оцени ову тему

Препоручена порука

Да ли би дискусије које се воде на овом форуму биле другачије да је услов име и презиме и фотографија.

Да ли је вредно само оно што желимо да кажемо ми,а не скривени иза неке слике,шифре и сл.

Верујем да би многи коментари изгледали другачије,или би били прећутани када  било јасно свима ко стоји иза коментара.

Не знам да ли је неко размишљао на овом форуму о томе.

Не да то буде ствар избора,па ко хоће,него  да то буде услов дискусије.Мислим да бисмо тада добили реалнију слику.

Нифада :)

Подели на овим сајтовима

Пре пар година, покренуто је то, и баш доста људи је ставило своје име и презиме, а не мало њих и своју слику. Управо је то била идеја.

Ништа се у кимуникацији није променило значајније, сем што су могли једни друге по Фејсу да налазе, ко има Фејс и ко је хтео.

Ово је такав медиј једноставно, да пружа илузију да не разговараш баш са живим човеком често, и онда се често опусте људи и разговарају онако како никада не би у стварном животу. Али је предност што свако разговара потпуно слободно, без неких стега или комплекса које га у томе спречавају у стварном животу.

Што негде и није ни лоше, иако често има напетих ситуација.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

То ни виле не знају шта би се десило да се поставе такви услови. Мислим да би их највише побјегло јер немају репрезентативне фотографије. То је мука за набавити. Вазда се промаши идеалан угао, а не може се свакакав пред рају. Иначе су сви ки уписани. :)

Подели на овим сајтовима

On 9. 7. 2016. at 6:33, RYLAH рече

Пре пар година, покренуто је то, и баш доста људи је ставило своје име и презиме, а не мало њих и своју слику. Управо је то била идеја.

Ништа се у кимуникацији није променило значајније, сем што су могли једни друге по Фејсу да налазе, ко има Фејс и ко је хтео.

Ово је такав медиј једноставно, да пружа илузију да не разговараш баш са живим човеком често, и онда се често опусте људи и разговарају онако како никада не би у стварном животу. Али је предност што свако разговара потпуно слободно, без неких стега или комплекса које га у томе спречавају у стварном животу.

Што негде и није ни лоше, иако често има напетих ситуација.

Expand  

Питање и јесте зашто људи разговарају опуштеније ако су скривени.И да ли су искренији,храбрији,ако не знамо ко су у ствари.Да ли се плаше због нечег да изнесу став о некоме или нечему.

Подели на овим сајтовима

On 9. 7. 2016. at 6:38, Нифада рече

Питање и јесте зашто људи разговарају опуштеније ако су скривени.И да ли су искренији,храбрији,ако не знамо ко су у ствари.Да ли се плаше због нечег да изнесу став о некоме или нечему.

Expand  

Па кажем ти да су потпуно исто разговарали под пуним именима и презименима. А и много форумаша овде качи и слике, тако да их је лако наћи и на фејсу или где год.

Мислим да је ипак до медија.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Nisam jos cula da neki forum trazi od svojih clanova ove podatke. To je dato ljudima na slobodu.

Meni bi licno vrlo smetalo da me neko trazi po drustvenim mrezama ili da me u stvarnom zivotu salece.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Да,наравно до медија је.Само мислим да би требало афирмисати такву комуникацију,дискусију,где би људи били то што јесу.Изнети став,учествовати у дискусији,бити свој,не скривати се,јер мислим да  само тако људи померају сопствена ограничења.Вероватно би се нешто изгубило на овом форуму,али мислим да би се квалитативно више добило.

Подели на овим сајтовима

Па што не кренеш онда од себе? За почетак :D

Подели на овим сајтовима

Podaci ove vrste su potrebni za licna dokumenta, sve ostalo moze, a i ne mora. :)

Mislim da se da prepoznati kad se neko folira ili glumi...

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

On 9. 7. 2016. at 6:46, Anika рече

Nisam jos cula da neki forum trazi od svojih clanova ove podatke. To je dato ljudima na slobodu.

Meni bi licno vrlo smetalo da me neko trazi po drustvenim mrezama ili da me u stvarnom zivotu salece.

Expand  

Чим изађемо из стана ми су препознатљиви у јавности,не можемо се сакрити.Разни страхови често спутавају људе да буду што јесу,да изнесу свој став,да се вежбају у доброј омуникацији,да стоје иза своје речи,да уважавају саговорника.

Подели на овим сајтовима

Ni Vi se niste predstavili. To prvo. :)

A kao sto sam vec rekla, svako ima pravo na svoju privatnost, nijedan forum ne zahteva legitimaciju clanova.

Ljudi ako zele ce se predstaviti, ako nece ne moraju. Uopste ne mora da se radi o nekakvom strahu.

Ko zeli i sa kim zeli ce se licno upoznati, postoje nacini...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...