Нифада Написано Јул 9, 2016 Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 Да ли би дискусије које се воде на овом форуму биле другачије да је услов име и презиме и фотографија. Да ли је вредно само оно што желимо да кажемо ми,а не скривени иза неке слике,шифре и сл. Верујем да би многи коментари изгледали другачије,или би били прећутани када било јасно свима ко стоји иза коментара. Не знам да ли је неко размишљао на овом форуму о томе. Не да то буде ствар избора,па ко хоће,него да то буде услов дискусије.Мислим да бисмо тада добили реалнију слику. PredragVId and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Јул 9, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Јул 9, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Јул 9, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 АлександраВ, Malina, PredragVId and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 9, 2016 Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 Пре пар година, покренуто је то, и баш доста људи је ставило своје име и презиме, а не мало њих и своју слику. Управо је то била идеја. Ништа се у кимуникацији није променило значајније, сем што су могли једни друге по Фејсу да налазе, ко има Фејс и ко је хтео. Ово је такав медиј једноставно, да пружа илузију да не разговараш баш са живим човеком често, и онда се често опусте људи и разговарају онако како никада не би у стварном животу. Али је предност што свако разговара потпуно слободно, без неких стега или комплекса које га у томе спречавају у стварном животу. Што негде и није ни лоше, иако често има напетих ситуација. Лидија Миленковић, Јелена011, АлександраВ and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Јул 9, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 I ovo je ne;ija profilna !!! RYLAH, Mилена КШ, GeniusAtWork and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган_Петровић Написано Јул 9, 2016 Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 То ни виле не знају шта би се десило да се поставе такви услови. Мислим да би их највише побјегло јер немају репрезентативне фотографије. То је мука за набавити. Вазда се промаши идеалан угао, а не може се свакакав пред рају. Иначе су сви ки уписани. Ignjatije, PredragVId, RYLAH and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Јул 9, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 On 9. 7. 2016. at 6:33, RYLAH рече Пре пар година, покренуто је то, и баш доста људи је ставило своје име и презиме, а не мало њих и своју слику. Управо је то била идеја. Ништа се у кимуникацији није променило значајније, сем што су могли једни друге по Фејсу да налазе, ко има Фејс и ко је хтео. Ово је такав медиј једноставно, да пружа илузију да не разговараш баш са живим човеком често, и онда се често опусте људи и разговарају онако како никада не би у стварном животу. Али је предност што свако разговара потпуно слободно, без неких стега или комплекса које га у томе спречавају у стварном животу. Што негде и није ни лоше, иако често има напетих ситуација. Expand Питање и јесте зашто људи разговарају опуштеније ако су скривени.И да ли су искренији,храбрији,ако не знамо ко су у ствари.Да ли се плаше због нечег да изнесу став о некоме или нечему. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 9, 2016 Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 On 9. 7. 2016. at 6:38, Нифада рече Питање и јесте зашто људи разговарају опуштеније ако су скривени.И да ли су искренији,храбрији,ако не знамо ко су у ствари.Да ли се плаше због нечег да изнесу став о некоме или нечему. Expand Па кажем ти да су потпуно исто разговарали под пуним именима и презименима. А и много форумаша овде качи и слике, тако да их је лако наћи и на фејсу или где год. Мислим да је ипак до медија. Драган_Петровић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јул 9, 2016 Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 Nisam jos cula da neki forum trazi od svojih clanova ove podatke. To je dato ljudima na slobodu. Meni bi licno vrlo smetalo da me neko trazi po drustvenim mrezama ili da me u stvarnom zivotu salece. Ignjatije, PredragVId, Лапис Лазули and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Јул 9, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 Да,наравно до медија је.Само мислим да би требало афирмисати такву комуникацију,дискусију,где би људи били то што јесу.Изнети став,учествовати у дискусији,бити свој,не скривати се,јер мислим да само тако људи померају сопствена ограничења.Вероватно би се нешто изгубило на овом форуму,али мислим да би се квалитативно више добило. Славица Дујаковић је реаговао/ла на ово 1 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 9, 2016 Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 Па што не кренеш онда од себе? За почетак Phoebe, Bokisha, Anika and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јул 9, 2016 Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 Podaci ove vrste su potrebni za licna dokumenta, sve ostalo moze, a i ne mora. Mislim da se da prepoznati kad se neko folira ili glumi... Phoebe, Караконџула and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 3 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Јул 9, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 On 9. 7. 2016. at 6:46, Anika рече Nisam jos cula da neki forum trazi od svojih clanova ove podatke. To je dato ljudima na slobodu. Meni bi licno vrlo smetalo da me neko trazi po drustvenim mrezama ili da me u stvarnom zivotu salece. Expand Чим изађемо из стана ми су препознатљиви у јавности,не можемо се сакрити.Разни страхови често спутавају људе да буду што јесу,да изнесу свој став,да се вежбају у доброј омуникацији,да стоје иза своје речи,да уважавају саговорника. Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јул 9, 2016 Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 Ni Vi se niste predstavili. To prvo. A kao sto sam vec rekla, svako ima pravo na svoju privatnost, nijedan forum ne zahteva legitimaciju clanova. Ljudi ako zele ce se predstaviti, ako nece ne moraju. Uopste ne mora da se radi o nekakvom strahu. Ko zeli i sa kim zeli ce se licno upoznati, postoje nacini... Караконџула, Милан Ракић, Phoebe and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука