Jump to content

«Смерч» непријатељу. Пријем војног наоружања

Препоручена порука

Баш моћно оружје. Није ми баш јасно поређење са нуклеарним ударом, али да је разорно и уз то прецизно јесте.

Тек ми је сада, из ове емисије, постало јасно због чега најновије верзије "каћуше" имају мали број цеви и пројектила у односу на старије. Ствар је у томе да имају много, много више пројектила у једној ракети него цела стара каћуша. Самим тим покривају огромно пространсво, иако на први поглед делује другачије.

Надам се да ће бити још оваквих синхронизованих емисија. Има их на ЈТ-у доста, али су на руском. 

Подели на овим сајтовима

@Милан Ракић, да ли би Србија барем теоретски могла да набави ово наоружање? Мислим на постојање неких забрана продаје ван Русије, на територији Европе, разни уговори који би нас спречавали... или на забрану од стране ЕУ, НАТО-а? Видим да се користи у Сирији, али не знам да ли то припада њима или Русима тамо.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ignjatije рече

@Милан Ракић, да ли би Србија барем теоретски могла да набави ово наоружање? Мислим на постојање неких забрана продаје ван Русије, на територији Европе, разни уговори који би нас спречавали... или на забрану од стране ЕУ, НАТО-а? Видим да се користи у Сирији, али не знам да ли то припада њима или Русима тамо.

Не би

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Милан Ракић рече

Не би

Због чега? Ако би имали новца шта би нас спречило? Три оваква чуда би нам заменила гомилу вишецевних бацача ракета.

Подели на овим сајтовима

30 minutes ago, Ignjatije рече

Због чега? Ако би имали новца шта би нас спречило? Три оваква чуда би нам заменила гомилу вишецевних бацача ракета.

Зато што:

Што каже Драшко на некој другој теми: "Ми нисмо банана држава! Ми смо трула згажена банана држава која гази по најтањем ткиву"

Подели на овим сајтовима

18 minutes ago, Милан Ракић рече

Зато што:

Што каже Драшко на некој другој теми: "Ми нисмо банана држава! Ми смо трула згажена банана држава која гази по најтањем ткиву"

Разумем ја шта хоћеш да кажеш. Знам да са оваквим владарима нећемо купити ни мигове 29, а камоли 35-ице. Због тога сам нагласак дао на теоретску могућност, да ли не постоје  неке препреке са вањске стране. Познато ми је да постоје наоружања, авиони, муниција... који се не смеју продавати свакоме. Овај систем ме одушевљава и фасцинира, због тога ме интересује мућност набавке, за сада теоретска, а касније ако Бог да те се власт промени, а иде се ка томе, ту куповину можда и остваримо. Наравно, питање је везано за старије верзије "Смерча" о којима се говори у видеу, знам да најновији модели не иду у продају никоме.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...