Jump to content

У Богатићу одржан хуманитарни концерт за помоћ Душану Шобићу

Оцени ову тему

Препоручена порука

У Богатићу је одржан велики хуманитарни концерт поводом прикупљања средстава за помоћ у лечењу Душана Шобића из Белотића. Душан од пролећа 2014. године води битку са тешком болешћу. Од тада и трају напори хуманих људи за прикупљање новчаних средстава неопходних за скупу терапију. У помоћ су најпре притекли мештани села, Општина Богатић и многобројни људи добре воље. Овај хуманитарни концерт један је у низу акција за помоћ Душану.

13416906_10208586877582302_5411355141881

Организациони одбор хуманих људи на челу са учитељицом Мирјаном Јосиповић из Белотића, а у сарадњи са естрадним  менаџером  Иваном Станчетићем  из Богатића,  окупио је  на полигону ОШ „Мика Митровић“  чувена имена домаће поп рок сцене. Наступили су: Саша Васић, Најда – Смак, Бијело дугме - реал трибјут бенд, Клин, Драгољуб Ђуричић и Балканска лавина, Зијо – Валентино и Дражен Жерић Жера - Црвена јабука.

Енергију хуманости и  искрене поруке подршке упутили су извођачи и публика Душану Шобићу, који је заједно са њима присуствовао концерту у Богатићу.

Душан 28. јуна на ВМА треба да прими другу од прве три инјекције. Свака инјекција кошта 7000 евра што његова породица не може да обезбеди без подршке хуманих људи.

Помоћ за лечење Душана Шобића може се уплатити на текући рачун број 330-34001011-25 у Креди Агрикол Банци са назнаком Помозимо Душану.

мачваинфо, мачвапрес

Подели на овим сајтовима

Акција се наставља. Помоћ је и даље потребна...

dusan-sobic.jpg

Помоћ за лечење Душана Шобића може се уплатити на текући рачун број 330-34001011-25 у Креди Агрикол Банци са назнаком Помозимо Душану.

Подели на овим сајтовима

Ima jos mnogo dobrih i nesebicnih ljudi. I dobro je sto se samoorganizuju i ne cekaju drzavu.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...