florenntina Написано Април 1, 2010 Пријави Подели Написано Април 1, 2010 Kada govorim o patriotskim organizacijama, tu prije svega, mislim na ilegalnu srpsku nacional socijalisticku partiju, te na tajnu vojnu organizaciju "cucalica podzmirep" itd. Опет неки шатровачки изрази. Ne, neeeee, radi se o vrlo efikasnoj vojnoj tajnoj organizaciji. Cucete vi vise o nama, ali sacekajte malo. нисте одговорили на мој претходни коментар, тиме и на питање. Хвала! Pa nemoj bre da se ljutis odmah... Vidis da coveka izgleda motre "ljudi sa druge planete koji nam ne zele dobro" pa ne sme sada da se otkriva i odgovora dok se ne infiltriraju i u njihove redove :cmizdrenje: https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Април 2, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Муче их екуменисти,тако су и св.Марка Ефеског!Али он се није дао папи као неке владике и патријарси у то време!Издржите браћо,Срби су уз вас! Задња су времена, још мало. Задња времена ево трају,Богу хвала,већ 2010 година... "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Април 2, 2010 Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Муче их екуменисти,тако су и св.Марка Ефеског!Али он се није дао папи као неке владике и патријарси у то време!Издржите браћо,Срби су уз вас! Задња су времена, још мало. Задња времена ево трају,Богу хвала,већ 2010 година... 0205_whistling 0442_feel t4431 whackado https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Април 2, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Муче их екуменисти,тако су и св.Марка Ефеског!Али он се није дао папи као неке владике и патријарси у то време!Издржите браћо,Срби су уз вас! Ах бре ти "Дигитал(изова)ни анђели" ..... Каква пометња словеса ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЛазарД Написано Април 3, 2010 Пријави Подели Написано Април 3, 2010 Да, како да не, Марко Ефески је ваљао Аудије од пара за сиротињу. bliss jeeee Isto kao sv.Jovan Sangajski? "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 3, 2010 Пријави Подели Написано Април 3, 2010 Samo sveti Jovan nije zdimio nigde i bio hapšen već je ko svaki častan čovek išao na sud! A i bio je više nego poslušan sinodu i saboru... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЛазарД Написано Април 3, 2010 Пријави Подели Написано Април 3, 2010 Samo sveti Jovan nije zdimio nigde i bio hapšen već je ko svaki častan čovek išao na sud! A i bio je više nego poslušan sinodu i saboru... A gde su to pobegli monasi iz Crne Reke?Za Sinod ne znam,ali znam da su monasi Crne Reke do sad vise bile poslusnije Saboru,nego sto su gospoda iz Sinoda. "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЛазарД Написано Април 3, 2010 Пријави Подели Написано Април 3, 2010 Nemoj opet da se nastavljamo bliss jeeee bliss jeeee "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 3, 2010 Пријави Подели Написано Април 3, 2010 Samo sveti Jovan nije zdimio nigde i bio hapšen već je ko svaki častan čovek išao na sud! A i bio je više nego poslušan sinodu i saboru... A gde su to pobegli monasi iz Crne Reke?Za Sinod ne znam,ali znam da su monasi Crne Reke do sad vise bile poslusnije Saboru,nego sto su gospoda iz Sinoda. Monasi Crne Reke nisu optuženi za proneveru bliss jeeeeA to koliko ti znaš je veoma diskutabilno bliss jeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЛазарД Написано Април 3, 2010 Пријави Подели Написано Април 3, 2010 Нема шта да се настављамо пошто је коловођа у затвору тако да је то крај тужне приче.. Време ће показати.Јел има неко ко је за нешто оптужен,а да ти мислиш да је лажно оптужен? "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЛазарД Написано Април 3, 2010 Пријави Подели Написано Април 3, 2010 Monasi Crne Reke nisu optuženi za proneveru bliss jeeee Па ја сам до сад о њима говорио,а видим да ви хоћете да говоримо о Симеону bliss jeeee "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 3, 2010 Пријави Подели Написано Април 3, 2010 Monasi Crne Reke nisu optuženi za proneveru bliss jeeee Па ја сам до сад о њима говорио,а видим да ви хоћете да говоримо о Симеону bliss jeeee oni pokazuju jednu dozu bezobrazluka totalno stranu pravoslavnim monasima,monasima u pravom smislu te reči Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЛазарД Написано Април 3, 2010 Пријави Подели Написано Април 3, 2010 oni pokazuju jednu dozu bezobrazluka totalno stranu pravoslavnim monasima,monasima u pravom smislu te reči Због чега?Да ли је то и +Атанасију страно bliss jeeee "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 3, 2010 Пријави Подели Написано Април 3, 2010 Za vladiku Atanasija se sigurno ne može reći da je bezobrazan ,može se reći da ima preku narav! daj mi neki primer gde on pokazuje svoj bezobrazluk Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЛазарД Написано Април 3, 2010 Пријави Подели Написано Април 3, 2010 Za vladiku Atanasija se sigurno ne može reći da je bezobrazan ,može se reći da ima preku narav! daj mi neki primer gde on pokazuje svoj bezobrazluk Има има,али дај Боже да је тако као што ти кажеш.Нећу Деки више са тобом да се настављам,добар си лик confused 4chsmu1 "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука