SANJA Написано Април 2, 2010 Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Ha, vratiću vam za ovo...dogodine u aprilu blessyou Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Април 2, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Ha, vratiću vam za ovo...dogodine u aprilu :0104cheesy: Значи остајеш с нама дотле !!! bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Април 2, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Ha, vratiću vam za ovo...dogodine u aprilu :0104cheesy: bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Април 2, 2010 Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Da vas pitam nešto: gde mogu da se čitaju Današnja začala? Evo, sve vreme tražim, ali ne mogu da nađem :0104cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 2, 2010 Пријави Подели Написано Април 2, 2010 https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,1182.0.html Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 2, 2010 Пријави Подели Написано Април 2, 2010 данашња зачала куцаш у гоогле... шести резултат смо ми... 0104_cheesy :0104cheesy: Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Април 2, 2010 Пријави Подели Написано Април 2, 2010 bliss jeeee.gif' class='bbc_emoticon' alt=':0104cheesy:' /> hvala bliss jeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Април 2, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 2, 2010 данашња зачала куцаш у гоогле... шести резултат смо ми... 0104_cheesy bliss jeeee :0104cheesy: bliss jeeee bliss jeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Април 2, 2010 Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Zezate novajlije? :0104cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 2, 2010 Пријави Подели Написано Април 2, 2010 :0104cheesy: Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Април 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 3, 2010 Zezate novajlije? 0304_smile4 t4431 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Април 3, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 3, 2010 Kako ste me nasamarili, ne mogu da verujem. Kad sam pročitala naslov teme, bila sam šokirana. Rekoh, pa kako ja nisam čula ništa o tome? 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh :drugarstvo: ЈОЈ ШТО ВОЛИМ ШТО САМ ДОШО'... Немој да се љутиш...Волимо ми мало да се шалимо...Да сам знао да је шала овако опасна по живот не бих је поставио... stretcher 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Април 3, 2010 Пријави Подели Написано Април 3, 2010 Таки смо ти ми Timbe-Taki Sam Ti Ja Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Јануар 17, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 Борис Тадић: Издали су ме сви који су крали у ДС!Свако кога сам подржао да нешто постане, а то је искористио за богаћење, пуцао ми је у леђа. Желим да сазнам ко је то биоНикад немате довољно гаранција да ће странка задржати идеолошки профил који има. Да ће спречити утицај крупног капитала на странкуБЕОГРАД - Отворио очи.Прошла влада Демократске странке много тога није урадила, а међу функционерима ДС било је корумпираних, каже у интервјуу за Курир Го Интернатионал Борис Тадић, бивши председник Србије.- Све владе су одговорне у свом домену и времену, а посебно ако одговорност за проблем који треба да решавају пребацују на друге. Свака влада има своју шансу. И ми смо у претходном мандату многе искористили: учврстили смо мир, помирили се са суседима, након више деценија изградили објекте јавног добра... Много тога и нисмо урадили, од реформе правосуђа до убрзања борбе против корупције и подизања конкурентности наше привреде. Нисмо се изборили са енормном незапосленошћу, и зато смо платили високу цену на изборима.http://www.kurir-info.rs/boris-tadic-izdali-su-me-svi-koji-su-krali-u-ds-clanak-605883 БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јануар 17, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 и зато смо платили високу цену на изборима Баш ме брига... Моја генерација је платила високу цену годинама живота... Него то се не рачуна ваљда, већа је цена то што сте ви пуцавела на изборима? Иди, бре... . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука