Баба Написано Јун 7, 2016 Пријави Подели Написано Јун 7, 2016 Đorđe Vukadinović dobio napad panike u skupštini i zaključao se u toalet! Od Kim Džong - јун 7, 2016 Kako saznajemo, nezavisni politički analitičar sa liste DSS-a Đorđe Vukadinović, je tokom sednice skupštine Republike Srbije krenuo u skupštinski restoran na ćevape, ali se usput izgubio. Vukadinović se nije snašao u skupštinskom „lavirintu“, niti je umeo da se vrati u salu, niti da nađe restoran. Posle sat vremena bauljanja po skupštini, Vukadinović je na kraju ušao u toalet zaključao se i počeo da vrišti. Ubrzo je stiglo skupštinsko obezbeđenje. Na nagovore obezbeđenja da otključa toalet Vukadinović je kroz plač odgovorio da mu ne pada na pamet da se preda! Skupštinski toalet u koji se Vukadinović zaključao Nakon kraćeg vremena došla je i Sanda koju je Đorđe u međuvremenu pozvao mobilnim telefonom. Na nagovor Sande Đorđe je otključao toalet. Sanda mu je potom rekla da treba da se smiri, da ne brine, da je ona uz njega i dala mu lekove koje inače redovno pije za anksioznost jer je on svoje zaboravio poneti. Nije hteo da se „preda“! Skupštinsko obezbeđenje je potom pregledalo prostorije toaleta i izvadilo ključ iz brave da se ovakvi incidenti ne bi ponovili. http://zicer.org/2016/06/07/dorde-vukadinovic-dobio-napad-panike-u-skupstini-i-zakljucao-se-u-toalet/ Милан Ракић, RYLAH, АлександраВ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Јун 7, 2016 Пријави Подели Написано Јун 7, 2016 О мој Боже...видело се да ће добити нервни слом у скупштини,потпуно без искуства Да ли је могуће да ми се једино допао говор Чеде Јовановића?... Драшко је реаговао/ла на ово 1 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 7, 2016 Гости Пријави Подели Написано Јун 7, 2016 MIslim da treba naglasiti da je ovo Zicer Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 7, 2016 Пријави Подели Написано Јун 7, 2016 7 hours ago, R2D2 рече MIslim da treba naglasiti da je ovo Zicer Ja vec neko vreme apelujem da postoji pravi nacin da se ovakve veti seruju. Prvo se stavljaju u forum koji je jasno oznacen kao zabava, a drugo na pocetku teksta se stavi izvor u uglastim zagradama [ZICER] jer je ovaj nacin vrlo, vrlo pokvaren i neposten. Sarkasticne vesti dobijaju daleko vecu paznju javnosti ukoliko ljudi ne provale odmah da se radi o sali a na to kreator sajta i racuna sto ga za mene svrstava u red Vucicevica i kompanije koji bi objavili autospiju rodjene majke samo ako bi im to podiglo koji klik na portalu... Drugi problem kod obmane ovog tipa je sto ljudi procitaju naslov i odma sire dalje nesvesni da se radi o laznoj vesti, sto moze da dovede do ozbiljnih posledica jer svi znamo koliko groteskne ovakve vesti mogu da budu. Al dzaba ja pricam... nema ko da slusa... Deja Vu and Srdjan је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Јун 7, 2016 Пријави Подели Написано Јун 7, 2016 9 minutes ago, cloudking рече Al dzaba ja pricam... nema ko da slusa... Napisao sam i ja pre neki dan da se sve zicer teme spoje u jednu glavnu ili poseban pdf u Zabavi, Razbibrizi kako vec. Al neka zla misticna sila mi obrisa i taj post i sve od tog dana i ne samo meni nego i ostalima. Eto vidim da vas ima jos koji se slazu da ovakve stvari trebaju imati posebnu oznaku, pa da se onda prikljucim. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Човек Жоја Написано Јун 7, 2016 Пријави Подели Написано Јун 7, 2016 Не разумем шта је проблем? Текстови су линковани, свако може да провери ако му је до проверавања. Као што проверавамо и друге информације које се појављују на нету. То што су људи мајмуни па натрчавају на кеца без провере, њихова ствар. Шта сад треба, сваком подилазити и тапшати га по леђима? Уосталом, сајт је сатиричан што је крајње лако установити ако се прочита бар један текст, не треба више, само један текст. У односу на "реалне" информације којима смо свакодневно бомбардовани Зицер му дође као дечија играрија. Но је чини ми се проблем размажености и жеље да се другоме ограничи начин и слобода како ће се обратити јавности, из перспективе соптвене етике која се жели натурити другоме. Ах, добра стара есеферјот времена, много је носталгичних, мешчини...Или се аванзовало у цинизам па Зицер лимунаде не одговарају...има и тога. Баба, АлександраВ and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Јун 7, 2016 Пријави Подели Написано Јун 7, 2016 Мене не би изненадило и да је Ђоле заиста доживео нервни слом И би Вукадиновић и би дефлорисан у скупштини Србије хехехе.... Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Јун 7, 2016 Пријави Подели Написано Јун 7, 2016 49 minutes ago, Ђоле Пролеће рече Не разумем шта је проблем? Текстови су линковани, свако може да провери ако му је до проверавања. Као што проверавамо и друге информације које се појављују на нету. То што су људи мајмуни па натрчавају на кеца без провере, њихова ствар. Шта сад треба, сваком подилазити и тапшати га по леђима? Уосталом, сајт је сатиричан што је крајње лако установити ако се прочита бар један текст, не треба више, само један текст. У односу на "реалне" информације којима смо свакодневно бомбардовани Зицер му дође као дечија играрија. Но је чини ми се проблем размажености и жеље да се другоме ограничи начин и слобода како ће се обратити јавности, из перспективе соптвене етике која се жели натурити другоме. Ах, добра стара есеферјот времена, много је носталгичних, мешчини...Или се аванзовало у цинизам па Зицер лимунаде не одговарају...има и тога. Nije to ogranicavanje slobode, nego predlog radi uredjenosti foruma. Mislim radite sta hocete, samo sam izneo predlog necu da mracim sad Srdjan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 7, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јун 7, 2016 Eto sad oćete i mene da oterate sa foruma! АлександраВ and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Јун 7, 2016 Пријави Подели Написано Јун 7, 2016 Cenzura Zicera. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Човек Жоја Написано Јун 7, 2016 Пријави Подели Написано Јун 7, 2016 15 minutes ago, Deja Vu рече Nije to ogranicavanje slobode, nego predlog radi uredjenosti foruma. Mislim radite sta hocete, samo sam izneo predlog necu da mracim sad Дежо брате има Зицер тема већа на форуму, месецима се већ врте текстови, што соло што по дотичној теми. Ретко ко да није упознат, а ако ништа друго по коментарима испод текста брзо буде јасно о чему се ради. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 8, 2016 Пријави Подели Написано Јун 8, 2016 11 hours ago, Ђоле Пролеће рече Не разумем шта је проблем? Текстови су линковани, свако може да провери ако му је до проверавања. Као што проверавамо и друге информације које се појављују на нету. То што су људи мајмуни па натрчавају на кеца без провере, њихова ствар. Шта сад треба, сваком подилазити и тапшати га по леђима? Уосталом, сајт је сатиричан што је крајње лако установити ако се прочита бар један текст, не треба више, само један текст. У односу на "реалне" информације којима смо свакодневно бомбардовани Зицер му дође као дечија играрија. Но је чини ми се проблем размажености и жеље да се другоме ограничи начин и слобода како ће се обратити јавности, из перспективе соптвене етике која се жели натурити другоме. Ах, добра стара есеферјот времена, много је носталгичних, мешчини...Или се аванзовало у цинизам па Зицер лимунаде не одговарају...има и тога. Botina. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Јун 8, 2016 Пријави Подели Написано Јун 8, 2016 Хахаха Али Ђорђе је стварно зицер за овакве фазоне. Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука