Jump to content

Tobogani na naduvavanje-upozorenje!

Оцени ову тему

Препоручена порука

Prenosim vam sta sam objavila na svojoj FB stranici:

Dragi moji, samo da vas obavestim sta nam se desilo u subotu i da vas zamolim da poslusate moj prijateljski savet. Ovde u nasem gradu se u subotu uvece odrzavala tzv. "Bela noc", nesto slicno nasoj noci muzeja, samo sto su osim muzeja otvorene i radnje, standovi su svuda po gradu, odrzavaju se koncerti itd... Izmedju ostalog, na jednom mestu su postavljeni i tobogani na naduvavanje, oni visoki po 3-4 metra. Izgleda da niko nije nadgledao te tobogane, jer se u jednom trenutku na jednom od njih naslo previse dece i, da li zbog toga, da li zato sto je u trenutku nestalo struje, tobogan je poceo da se izduvava i prevrnuo se! Na njemu je bilo 15-20 dece, koja su popadala jedna preko drugih kad se prevrnuo i ostala zarobljena pod onom masom plastike jer je tobogan nastavio da se izduvava, i prekrio je izlaz. Nastala je sveopsta panika, vriska, arlaukanje, sto dece, sto roditelja, svi smo pokusavali da prevrnemo ponovo tobogan i da oslobodimo decu. Hvala dragom Bogu, sve smo ih izvukli zive i zdrave, sa manjim ogrebotinama (moja Anita je pala bradom na zemlju, sreca pa niko nije pao preko nje i sto je nisu izgazili), a posle je tek pocela histerija, kad smo shvatili kakva nam je tragedija pretila. Plakala su deca, plakale mame (tate su uglavnom tesili sve redom). Sad krecemo u borbu protiv vlasnika tobogana, prvo sto nisu obezbedili tobogane, a drugo zato sto su se uzasno postavili posle svega, govoreci da su krivi roditelji sto nisu pazili na decu.

Ono sto hocu da vam kazem je-pazite se tobogana i zamaka na naduvavanje! Ovo sto sam napisala se desilo u Svajcarskoj, a ako se desilo ovde, moze da se desi bilo gde!

Ljubim vas, cuvajte se.

IMG-20160529-WA0000.jpg

Подели на овим сајтовима

Dobro da se sve završilo kako treba, i da niko nije povrijeđen. Dešavaju se nevolje, pa eto i ta. Što se tiče vriske majki i djece, malo za to treba, ali dobro da su tate bile tu, pa su smirile situaciju, a tog mučenika (vlasnika tobogana) već žalim što mu se to desilo tu gdje se desilo. Da je kod nas, organizovali bismo se i složili bi mu tobogan uz pjesmu jer niko nije povrijeđen, a tu, crni kukavac, završiće sa tužbom za nemar, a onda će sve mame naplatiti odštetu za duševnu patnju i sve ogrebotine svoje djece.
Ha...zla sudbina, ali tako je kako je.
Da, tobogane na naduvavanje treba izbjegavati. :)

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Ayla рече

Dobro da se sve završilo kako treba, i da niko nije povrijeđen. Dešavaju se nevolje, pa eto i ta. Što se tiče vriske majki i djece, malo za to treba, ali dobro da su tate bile tu, pa su smirile situaciju, a tog mučenika (vlasnika tobogana) već žalim što mu se to desilo tu gdje se desilo. Da je kod nas, organizovali bismo se i složili bi mu tobogan uz pjesmu jer niko nije povrijeđen, a tu, crni kukavac, završiće sa tužbom za nemar, a onda će sve mame naplatiti odštetu za duševnu patnju i sve ogrebotine svoje djece.
Ha...zla sudbina, ali tako je kako je.
Da, tobogane na naduvavanje treba izbjegavati. :)

Da je kod nas, on i zena mu ne bi izbegli batine. Ono tamo je bilo kao prizori s ratista, mog muza su izudarali dok su pokusavali da izvuku decu. Nema ovde mnogo interesovanja da se istrazi sta se desilo...ja sam otisla u policiju da ih poguram, a prvo sto su me pitali je da li zelim da trazim odstetu...boli me uvo za odstetu, svi smo zivi i zdravi, hvala Bogu, ali ne sme mu se dopustiti da se tako fuserajski ponasa kad radi s decom. A narocito posle svega ako ima obraza da svaljuje krivicu na roditelje...pa to je vrhunac bezobrazluka i potpuno odsustvo savesti.

Подели на овим сајтовима

5 hours ago, Dijasporka рече

Da je kod nas,

Pre par godina se u Beogradu, na Sajmu, isto srusio tobogan, bilo je previse dece...bilo je i povredjene dece, koliko se secam, uglavnom prelomi. Strasno

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...