Jump to content

drumNbass

Оцени ову тему

Препоручена порука

Зар нико до сада није отворио тему о најјачој музици?  0104_cheesy

ДнБ свирке/вечери су лудница,атмосфера може да буде неописива.

Моји омиљени хитови:

mist feat. drs - clockwork

N.Phect - Jewel (FOKUZ038)

"Тешка је бура на мору,тежа је у души.

Али ни море ни душа не чисте се без буре."

(Владика Николај Велимировић-"Касијана")

Подели на овим сајтовима

Ja mislim da je slicna tema odavno postavljena... :smiley:

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,4105.0.html

Drum je jeziv! Najvise to volim da slusam od elekrto muzike. A i najbolje idu uz zuraje  :bla:

хвала Владимире, узе ми реч из уста...

post je u toku pa izbegavamo malo veche bithovanje...

Подели на овим сајтовима

Какве то везе има? Па мени је днб за релаксацију,попут амбијенталне музике. Када га укључим у плејеру,мисаоно одлутам...сем ако мислиш на днб свирке и изласке ("Француска собарица","Батлер) које заиста нису за пост...

Подели на овим сајтовима

Какве то везе има? Па мени је днб за релаксацију,попут амбијенталне музике. Када га укључим у плејеру,мисаоно одлутам...сем ако мислиш на днб свирке и изласке ("Француска собарица","Батлер) које заиста нису за пост...

не због мене и тебе, ми ту причу капирамо, него због других који можда нису навикли на тај жанр музике, па ето, можда се неко наиван и ту саплете, па почне да трипује нешто...

Преслушао сам твоје теме...

ја сам чак и пре поста избегавао да постављам мало бруталније мелосе друм и беса winter из поштовања према православном форуму и због можда сензибилног слуха осталих...

Подели на овим сајтовима

не због мене и тебе, ми ту причу капирамо, него због других који можда нису навикли на тај жанр музике, па ето, можда се неко наиван и ту саплете, па почне да трипује нешто...

ја сам чак и пре поста избегавао да постављам мало бруталније мелосе друм и беса winter из поштовања према православном форуму и због можда сензибилног слуха осталих...

Да,да...у праву си,има много оних који своју личност граде на музици коју слушају-тј. да морају бити секташи,ако слушају рок/метал,морају бити наркомани и трипозне особе ако слушају електро/рејв,сељаци ако слушају народно...шта ли сам ја онда уопште...

@ отац Иван: Вауууууу оче Иване,где сте нашли ову феноменалну музику?!?!? Па оригиналнији звук нисам чуо баш баш дуго!

Подели на овим сајтовима

ја сам чак и пре поста избегавао да постављам мало бруталније мелосе друм и беса 0703_read из поштовања према православном форуму и због можда сензибилног слуха осталих...

Да,да...у праву си,има много оних који своју личност граде на музици коју слушају-тј. да морају бити секташи,ако слушају рок/метал,морају бити наркомани и трипозне особе ако слушају електро/рејв,сељаци ако слушају народно...шта ли сам ја онда уопште...

@ отац Иван: Вауууууу оче Иване,где сте нашли ову феноменалну музику?!?!? Па оригиналнији звук нисам чуо баш баш дуго!

ако смо се разумели нисам те етикетирао, види све моје постове за музику, па бих за некога био све оно што си набројао...

али ваљда смо се разумели

а о.Иван ће те још боље упутити у дисторзивне елементе...

позззз

Подели на овим сајтовима

ако смо се разумели нисам те етикетирао, види све моје постове за музику, па бих за некога био све оно што си набројао...

Хаха,па наравно да те нисам оптужио да си ти мене етикетирао,него кажем да има оних наивних лаика који се утрипују...нисам био ироничан,иако је можда тако испало.

0104_cheesy    0703_read

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

отац Иван: Вауууууу оче Иване,где сте нашли ову феноменалну музику?!?!? Па оригиналнији звук нисам чуо баш баш дуго!

Хехехе, па нађе се, нађе...

Има и ово:

Ово је врх, слушај bass, мени се много допада његова музика.

Подели на овим сајтовима

Хехехе, па нађе се, нађе...

Ово је врх, слушај bass, мени се много допада његова музика.

Ово је врхунска музика,непоновљиво! Одакле је овај Кирил! Свака част за одабир,одлично је!

Ево,још мало лудачког днб-а:

Подели на овим сајтовима

Bravo oce Ivane! Imate ukusa za muziku  :drugarstvo:  0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

Slusao sam ovo i pre i zaista je mnogo dobro. Bas su dobro uklopili dnb i makedonsku muziku!

Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...