Jump to content

Коло сестара ЖРУ

Оцени ову тему

Guest Оливера

Имате ли подршку у бављењу ручним радом  

19 члановâ је гласало

1. 1. Имате ли подршку у бављењу ручним радом

• подржава ме у сваком погледу
      6
    • главном ме подржава
      3
    • Нико ме не подржава
      2
    • Подржава ме помало
      3
    • Нема никаквог утицаја
      5

Препоручена порука

Od Boga ti zdravlje sejo, kad stigneš ti se javi - čekamo te.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Драге моје сестрице ајде нешто креативно а у женском фазону да покренете на овој теми или у вашем подфоруму.

У смилу школе плетења, ручни радови и слично... Предлажем да сестре исплету једну поњаву ЖРУ знаком и симболима сајта.

Баш бих волео да људи своје таленте поделе са другима па да не останемо слепи код очију. 0506_music0504_music

hellooooooooo

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Hm htio si da kažeš da otkamo ponjavu ;) pa za to treba naprava tzv "stan" i neko ko bi nas poučio, npr. moja majka, i možemo da ošinemo po prašini ;)

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Е девојке ајмо мало овде,за нашу душу...чекам вас. :)

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Како сте ми?Има ли ново нешто Малина?Како је на послу,јеси ли се навикла?Дидо па овде смо да орасположимо нерасположене. ;)

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

On 19. 9. 2011. at 21:52, Анастасија рече

Како сте ми?Има ли ново нешто Малина?Како је на послу,јеси ли се навикла?Дидо па овде смо да орасположимо нерасположене. ;)

Ne pitaj za posao, danas sam napravila štetu. Šta da se radi i to se dešava. Inače, navikla sam se.

Šta kod vas ima novo?

Подели на овим сајтовима

Didaaaaaaa šta je bilo mila moja, ne budi tužna, znaš da te ja voliiiiiiiiim do neba, znaš to jel da? Ostalim sekama veliki hug i kiss.

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

Ко ради тај и греши ко не ради,не може да погреши.Не секирај се штета може да се исправи увек.Добро сам,хвала Богу и баш се фино осећам.Видела сам овог лета све драге људе осим још неких које бих желела да видим,па и тебе и немам разлога да будем незадовољна. :)

Подели на овим сајтовима

Ma ne nerviram se,šta ću i to se dešava. Život je suviše kratak da bi se nervirali oko gluposti. Nego mi je smešno, dok sam radila u struci, na teškom i odgovornom mestu, gde sam radila bukvalno za petoro ljudi, ako ne i desetoro, ne da nikad nisam pogrešila, nego sam čak i tuđe greške ispravljala. A sad kad sam ipak na lakšem poslu, ladno napravim glupost. :- A šta je sa tobom Aleksandrida, jel te neko dirao? sFun_bat Pozdrav i za Milevu. algabacaju

Подели на овим сајтовима

Hvala ti naša omiljena voćkice, evo za tebe:

maline.jpg

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

:o jedeš maline Malina? Oooooooooooooooo štrašno :D

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...