Jump to content

Коло сестара ЖРУ

Оцени ову тему

Guest Оливера

Имате ли подршку у бављењу ручним радом  

19 члановâ је гласало

1. 1. Имате ли подршку у бављењу ручним радом

• подржава ме у сваком погледу
      6
    • главном ме подржава
      3
    • Нико ме не подржава
      2
    • Подржава ме помало
      3
    • Нема никаквог утицаја
      5

Препоручена порука

On 27. 8. 2011. at 22:54, Malina рече

Možemo i da unovčimo naše stomačiće, bićemo prvi ženski modeli sa pivskim stomakom. Prva modna linija za žene sa pivskim stomakom zvaće se po nama.

Modna pivska linija za žene : " Malinastasija "

Za sve mršavice sa isključivo pivskim stomakom. Ići ćemo u Milano,Pariz,Rim,Njujork ...ima

da bidnemo slavne i pivski bogate :drugarstvo:

dance67890

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Mamičica nas baš počastila bogato ... a kolači girl_jumping

Dido,nešto ti nije jasno sekana? 0212_rolleyes

Malina i da se kupamo u pivu i kosu da peremo i da ga pijemo...ali oprez,da ne padnemo sa modne piste od preteranog pijenja,pa pravo u vernu publiku

11_womens.gif

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Могу да се и ја прикључим вашем колу сестара? 0212_rolleyes Немам баш много времена да читам старије постове и да вас тако упознајем, али се надам да ћу пронаћи неке теме за разговор и да ће те и ви мене упознати, а и ја вас...

ВЕРА

НАДА

ЉУБАВ

Подели на овим сајтовима

Ja sam samo dosao da vas pozdravim! Znam da ne mogu da budem u kolu sestara zru (zbog nekih tehnickih poteskoca) ali sam citajuci forum stekao utisak da je zenski deo izuzetno fin...

Izvinjavam se sto sam ovako upao... ali to je na predlog admina ALeksandra jer mi je na jednoj temi o nauci, zeleci da istakne moju glupost rekao,

On 30. 8. 2011. at 20:56, Александар рече

Иди и ћаскај тамо на женским темама. sHa_sarcasticlol

... i evo mene a vi ste mi najlepse, ako smem da primetim!
  On 24. 10. 2020. at 11:02, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Expand  

Подели на овим сајтовима

0110_hahaha Ova ti je dobra "zbog nekih tehničkih problema" kod nas je svako dobrodošao, ne znam koliko si uopšte posmatrao ovu temu, ali su muški jako često ovdje, ovo ti je isto što i Bratija kod Moa, samo u ženskom izdanju. Uvijek da nam navratiš. Čovječe ala si ti poslušan al pravo, čim admin okom ti kod žena skokom 0102_laugh . Ma to ti je pravo muško - alal vjera brate (nadam se da ti ne smeta ovo brate, to je samo od milja, i nema nikakvu negativnu ili ne daj Bože provokativnu konotaciju). I molim te, nemoj da se izvinjavaš, pa zaista mi je drago što si tu.

Aleksandra pa sejo mila dobrodošla, i ja se nadam da ćemo se imati kad upoznati da ćemo te često viđati na našem milom forumčetu. Hvala ti što izdvajaš vrijeme da ga provodiš sa nama. 1405_love :group111: 0442_feel

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Vidi Mračnjaka.Baš sam se obradovala.Mračni,kad god ti dosade one "prepiranje" teme,svrati kod nas.Mi smo ipak nešto drugo,a možda i treće.Uglavnom ovde completely different! :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

mnogo-koktela.jpg

Nisam znala koji koktel voliš, pa sam eto odlučila da te ponudim sa svime što znam da napravim, a ti se posluži sam. Nalkon to you too :drugarstvo: 1000000001010

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...