Jump to content

Коло сестара ЖРУ

Оцени ову тему

Guest Оливера

Имате ли подршку у бављењу ручним радом  

19 члановâ је гласало

1. 1. Имате ли подршку у бављењу ручним радом

• подржава ме у сваком погледу
      6
    • главном ме подржава
      3
    • Нико ме не подржава
      2
    • Подржава ме помало
      3
    • Нема никаквог утицаја
      5

Препоручена порука

On 27. 8. 2011. at 22:00, Malina рече

Nisam u toku, šta slavimo? .mislise.

Pa slavimo novi forum i novog moda - Aleksandridu,od milošte zvanu DIDO girl_jumping sve đuture,slavimo.
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Meni treba slatkiša mnogo ... samo da dostignem 55 zato ih i tamanim 0205_whistling

Hvala za pivo Malina , znaš da ne odbijam 0212_rolleyes

Dušo pesme su ti ekstra dada

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Evo nam i naše Mamičice Forumske :drugarstvo:

Mamice,ima pive nisi trebala da se mučiš,donosiš pa da ti se uz put još i prospe 7896634

Ovde ima dovoljno za sve. girl_jumping

Подели на овим сајтовима

On 27. 8. 2011. at 22:38, Анастасија рече

Meni treba slatkiša mnogo ... samo da dostignem 55 zato ih i tamanim 0205_whistling

Hvala za pivo Malina , znaš da ne odbijam 0212_rolleyes

Dušo pesme su ti ekstra dada

Kod mene ovi slatkiši baš i ne deluju, uopšte se ne gojim, a oslabim čim slabije jedem par dana. Nego, nešto mislim, da ne dobijemo mi stomak od ovog silnog piva. Već nas zamišljam, mršave, a stomačić sve puca.

Подели на овим сајтовима

Šta se radi ovde a sHa_sarcasticlol Hvala Malinče,nemojte toliko da mi čestitate,će me ureknete odmah

Malo sam ti uredila post 0212_rolleyes

INAČE dobro nam se konačno pridružila girl_jumping

Anastasija :drugarstvo:

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

On 27. 8. 2011. at 22:45, Malina рече

Kod mene ovi slatkiši baš i ne deluju, uopšte se ne gojim, a oslabim čim slabije jedem par dana. Nego, nešto mislim, da ne dobijemo mi stomak od ovog silnog piva. Već nas zamišljam, mršave, a stomačić sve puca.

Misliš onaj lepi pivski,kajševasti? dance67890

Postavićemo nove standarde ženske lepote ... mršave i tanke sa stomacima napred a mi nazad 0102_laugh

Ima bre u magazin da izađemo kao pivamenke 319.gif

Подели на овим сајтовима

• Гости
  On 27. 8. 2011. at 22:41, Mamica Forumska рече

eheeeej eheeeej eheeeej Pozdrav svima Htjedoh da vas častim ali sve sam usput prosula 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha samo ostalo malo piva .smil. .smil. .smil.

ти си наша Мама Форумска и како да ти замеримо victory78

Подели на овим сајтовима

On 27. 8. 2011. at 22:49, Анастасија рече

Misliš onaj lepi pivski,kajševasti? dance67890

Postavićemo nove standarde ženske lepote ... mršave i tanke sa stomacima napred a mi nazad 0102_laugh

Ima bre u magazin da izađemo kao pivamenke 319.gif

Možemo i da unovčimo naše stomačiće, bićemo prvi ženski modeli sa pivskim stomakom. Prva modna linija za žene sa pivskim stomakom zvaće se po nama.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...