Jump to content

Коло сестара ЖРУ

Оцени ову тему

Guest Оливера

Имате ли подршку у бављењу ручним радом  

19 члановâ је гласало

1. 1. Имате ли подршку у бављењу ручним радом

• подржава ме у сваком погледу
      6
    • главном ме подржава
      3
    • Нико ме не подржава
      2
    • Подржава ме помало
      3
    • Нема никаквог утицаја
      5

Препоручена порука

O,Sanjo,dobro došla  0102_laugh

Nego da li ćemo mi nešto da prezalogajimo?

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Turi Anči,a ja ću neku muzikicu opet...Šta ste se uspavali,mrdajte,vidi kaki je ovaj Šon kukuuuuuu....ne smem da gledam womens.gif' class='bbc_emoticon' alt='1340_womens' />

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

Ja ću čips...najbolje ide uz pivo,ali onaj običan bez dodataka...a muzika samo nek je veselo  1340_womens

Koga da zovemo,Marty?Kuj hoće dobro došao,kuj neće dobro ne došao. womens

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• Гости

Ja ću čips...najbolje ide uz pivo,ali onaj običan bez dodataka...a muzika samo nek je veselo  1340_womens

Koga da zovemo,Marty?Kuj hoće dobro došao,kuj neće dobro ne došao. dada

i to što kažeš , u svakom slučaju ovo vide ekstra

a ja,šta ja da postavim - neko pićence ,a  pivo.gif' class='bbc_emoticon' alt='womens' />

Подели на овим сајтовима

Turi Anči,a ja ću neku muzikicu opet...Šta ste se uspavali,mrdajte,vidi kaki je ovaj Šon kukuuuuuu....ne smem da gledam pivo.gif' class='bbc_emoticon' alt='1340_womens' />

koji Shon???

Nešto me koči ovaj net ili već nešto drugo , dugo čekam da bi poslao PP ili post womens

koci i meni...

nije do neta....

ja bi neki siric... jogurtic... uzelela se...

evo zovem i ostale koji (h)oce  neka nam se pridruze

omnea mea mecum porto

Подели на овим сајтовима

Piće sam dobila od Glory,ne znam da li Dida pijucka nešto?Samo još čipsić fali  1340_womens

I da zaigramo...  18989.gif

Подели на овим сајтовима

Ček redom da zapišem,ne mogu da upamtim ko će šta...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...